به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «بهارانه»؛ حجتالاسلام والمسلمین رضا مصباح امام جمعه شهرستان بهار در مراسم عزاداری مردم شهرستان بهار بهمناسبت تشییع و خاکسپاری رهبران مقاومت لبنان که شب یکشنبه در مسجدالنبی محله قلعه بهار برگزار شد گفت: در لبنان بین شیعیان و دیگران تفاوتهای زیادی تا قبل از بهوجود آمدن حزبالله بود که شیعیان بسیار تحت فشار و در شرایط سخت تبعیض آمیزی بهسر میبردند.
وی افزود: اما اتفاقاتی در لبنان به برکت تفکر انقلاب اسلامی و امام خمینی (ره) رخ داد که به شیعه عزت و معنویت را بازگرداند.
مصباح تصریح کرد: جنبشهایی در عراق و لبنان بهوجود آمدند و شیعه را با این تفکر احیا کردند.
امام جمعه شهرستان بهار گفت: در لبنان یک جنبش به نام جنبش اَمَل، ارتش مستقل برای لبنان به وجود آورد که در عمل کاری نتوانستند بکنند.
وی با اشاره به جنگ ۶ روزه اعراب با رژیم صهیونیستی افزود: در جنگ ۶ روزه، رژیم صهیونیستی توانست اعراب را شکست دهد و قسمتهایی از مصر و اردن و سوریه را تصرف کرد و کرانه باختری نیز به رژیم صهیونیستی ملحق شد.
مصباح در ادامه گفت: وقتی شیعه بعد از انقلاب ما از جنبش اَمل در لبنان جدا شد هویت او مستقل شد و توانست در ادامه رژیم اشغالگر را از لبنان بیرون کند.
امام جمعه شهرستان بهار تصریح کرد: حزبالله یک ایدئولوژی ساختاری بهوجود آورد که از تفکر امام خمینی (ره) نشأت میگرفت که در مقابل تهاجمات فرهنگی و نظامی صهیونیستی به شیعیان ایستادگی کرد.
وی در تشریح ابعاد شخصیتی سیدحسن نصرالله افزود: سیدحسن فقط یک مبارز نبود بلکه در ابعاد مختلف زندگی عارفانه و عاشقانه یک انسان مانند الگوی خود امام خمینی رفتار میکرد و حقیقت مکتب ایدئولوژی شیعه را در لبنان نهادینه کرد.
مصباح خاطرنشان کرد: سیدحسن نصرالله در لبنان کاری کرد که به شیعه عظمت داد و جوانانی را در لبنان تربیت کرد که در راه مقاومت و ایستادگی در برابر دشمن بسیار محکم و توانمند هستند و پوزه صهیونیست را در نبردها بهخاک مالیدند.
امام جمعه شهرستان بهار گفت: حرکت زندگی سیدحسن نصرالله تبدیل به یک مکتب شد و زیباترین پایان زندگی مادی او این بود که بهدست شقی ترین انسانهای روی زمین بهشهادت برسد.
مصباح در پایان گفت: همه ما یک روزی خواهیم مرد و چند صباحی در این دنیای فانی نفس میکشیم، پس زندگی و مرگ ما در دستان خودمان است و ما انتخاب میکنیم که با عزت و شرافت زندگی کنیم یا با ذلت و خواری عمر خود را سپری کرده و از این دنیا برویم؛ پس چه زیباست که مانند سیدحسن نصرالله و حاج قاسم سلیمانی زندگی و مرگ با عزت و با شرافت داشته باشیم.
انتهای خبر/ع
دیدگاه شما