به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «بهارانه»؛ محمد عقیقی شریف رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان بهار در جلسه ستاد تنظیم بازار که صبح امروز در فرمانداری شهرستان بهار برگزار شد گفت: گزارش وضعیت بازار و اقدامات شکل گرفته برای کنترل بازار در اداره صمت (صنعت، معدن و تجارت) انجام شده است که بنابر وظیفه ذاتی خود، بازرسی و نظارت بر تنظیم بازار را در دستور کار قرار دادیم.
وی افزود: تشکیل ستادهای بازرسی تنظیم بازار در ایام مناسبتی مانند شب یلدا و شب عید که با ماه مبارک رمضان همزمان شده است و ما بهعلاوه بر آن، بازرسیهای روزمره را داریم.
رئیس اداره صنعت معدن و تجارت شهرستان بهار تصریح کرد: در بازار نوسانات نرخ ارز باعث ایجاد تلاطم شده است که در بازار محصولاتی مثل سیب زمینی و حبوبات، این موضوع بیشتر ملموس بوده و با تصمیمات اتخاذ شده اداره صمت، مقداری این التهابات فروکش کرده است.
عقیقی شریف خاطرنشان کرد: در بحث افزایش قیمت خواروبار از جانب تولید کنندگان این افزایش قیمت بوده است و در سیب زمینی نیز همین اتفاقات رخ داده است و در ادامه افزایش قیمت از مبدأ، با وجود واسطهها این افزایش بیشتر شده است که در حوزه گوشت و مرغ و لاستیک و روغن موتور هم در قسمت عمده فروشی افزایش قیمت را داشتیم که در سطح عرضه به مصرف کنندگان با نظارتهای پیاپی سعی داریم التهابات را کاهش دهیم.
وی افزود: طرح ویژه ماه مبارک رمضان و نوروز ۱۴۰۴ از ابتدای اسفندماه برنامهریزی و درحال انجام است.
رئیس اداره صمت شهرستان بهار گفت: برپایی نمایشگاه بهاره از سوی اداره کل صنعت معدن و تجارت استان نیز ابلاغ شده است و برای برپایی آن تصمیمات اولیه اتخاذ و محل هم در نظر گرفته شده است.
عقیقی شریف از طرح نظارت مردمی بر بازار خبر داد و گفت: برای کنترل بازار طرح پویش نظارت مردمی از سوی استانداری هم ابلاغ شده است و مقرر کردیم که اطلاع رسانی آن برای شهروندان بهمنظور اجرای مردمی نظارت بر بازار، ابلاغ شود.
انتهای خبر/ع
دیدگاه شما