9. فروردين 1404 - 5:15   |   کد مطلب: 44237
سخنرانی راهپیمایی روز قدس با حضور سردار رضا طلایی نیک معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی راهبردی وزارت دفاع در مصلای نماز جمعه شهرستان بهار برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «بهارانه»؛سردار رضا طلایی نیک معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی راهبردی وزارت دفاع روز قدس را یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی عنوان کرد و گفت: انقلاب اسلامی درجه ایمان و دیانت را ارتقاء داد و میدان مجاهدت را برای امت فراهم آورد.

وی افزود: نعمتی که انقلاب به ما داده است در طول تاریخ علاوه بر عزاداری عاشورا، زنده نگه داشتن رسالت عاشورا و قیام علیه دشمنان خدا است که امروز کانون شیاطین بزرگ دولت مستکبرانه آمریکا و ابزار او رژیم صهیونیستی است که در تیررس خشم و مبارزه امت ایران و آزادگان جهان است. 

معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی راهبردی وزارت دفاع تصریح کرد: ما بر عهد و پیمان خود پس از ۴۷ سال بوده و امروز یک‌صدا و هم‌پیمان با همه آزادگان جهان با لبیک بر فرمان رهبر انقلاب متفاوت‌تر از سال‌های قبل هستیم. 

طلایی نیک با تشریح جنایات رژیم صهیونیستی و جنایت در حق بشریت، سر دادن شعارهای مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل را حق قانونی مردم و آزادی‌خواهان عنوان کرد و گفت: امروز در هزار و ۴۰۰شهر در سراسر کشور و چندین کشور دنیا علیه رژیم صهیونیستی فریاد مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل را به یاری مظلومان سر می‌دهند.

وی افزود: مسئله اول مسلمانان قدس است که علت آن عوارض رژیم صهیونیستی در اسلام ستیزی، و ایجاد ناامنی در بین دیگر ملت‌ها و همچنین نژادپرستی است. 

طلایی نیک خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی معجزه قرن بود و به ما درس رهایی از میدان استکبار و استبداد و مبارزه با ریشه استکبار و صهیونیست را داد.

معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی راهبردی وزارت دفاع تصریح کرد: غده سرطانی و شجره خبیثه صهیونیستی، توسعه سرزمین‌های اسلامی را در دستور کار خود قرار داده بود اما امروز با جریان مقاومت و ایستادگی این جبهه و مردم در سراسر جهان قرار گرفته است. 

وی افزود: پس از جنگ غزه همراهی اقشار عمومی کشورهای جهان با مقاومت و مخالفت با صهیونیست‌ها به بیش از ۹۰ درصد رسیده است. 

معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی راهبردی وزارت دفاع گفت: قطعات پازل نابودی رژیم صهیونیستی در حال تکمیل شدن است و امروز این رژیم با قدرت انتفاضه که از پرتاب سنگ به موشک پرانی رسیده است مواجه است و در عین حال با پیوستگی و اتحاد بین مسلمانان و جبهه مقاومت مواجه شده است.

طلایی نیک خاطرنشان کرد: آن‌ها که مدعی هستند ایران جنگ نیابتی را حمایت می‌کند باید در پاسخ گفت که ایران از نظر ایمان با ملت‌های مقاوم منطقه همصدا است اما از نظر مقاومت و قدرت آن، خود آن‌ها قدرتمند هستند و خودشان تصمیم می‌گیرند. 

وی با اشاره بر اینکه عملیات طوفان‌الاقصی عمر رژیم صهیونیستی را کوتاه کرد افزود: حمایت جهادی که امروز قدرت مقاومت را افزایش داده است موجب نابودی رژیم صهیونیستی خواهد شد.

معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی راهبردی وزارت دفاع، چهار اصل بازدارندگی، اصل هشدار مندی و قدرت اطلاعاتی، اصل انتقال تنش داخل رژیم به دیگر کشورها و اصل احساس امنیت ساکنان سرزمین‌های اشغالی را شکست خورده و در حال فروریزی عنوان کرد و گفت: سال‌های آینده، سال‌های نابودی رژیم صهیونیستی خواهد بود و بایستی بر حضور پرشور و تأثیرگذار مردم، درود و آفرین گفت که علی‌رغم تحریم‌ها و مشکلات داخلی و استراتژی دشمن در تشدید تحریم‌ها به‌منظور ایجاد جنگ روانی و اجبار به مذاکره مستقیم در راهپیمایی روز قدس شرکت کردند و رژیم آمریکا نیز بداند ایران تن به مذاکره با تهدید و فشار را نداده و نخواهد داد. 

طلایی نیک اهداف حمایت آمریکا از رژیم صهیونیستی را در دو هدف نجات اقتصاد آمریکا با باج خواهی بیشتر و غارت منابع کشورهای منطقه و همچنین تضعیف و نابودی مقاومت عنوان کرد و گفت: با ایثار شهدا و فرماندهان و ملت مقاومت در غزه و یمن و لبنان و عراق و ایران و سرمایه‌گذاری معنوی و جهادی آن‌ها در جبهه مقاومت، اهداف آمریکا در تضعیف و نابودی مقاومت ناکام ماند و اگر ما در مقابل دشمن ایمان و استقامت را سرمشق قرار دهیم پیروز خواهیم شد. 

وی قدرت ترکیبی مردم در برابر جنگ ترکیبی دشمن را حضور مردمی در صحنه‌های مختلف و برهه‌های حساس عنوان کرد و گفت: امروز قدرت دفاعی ما در شرایط موجود در حال افزایش است و اگر کسی امروز جرأت جنگ افروزی علیه کشور ما را ندارد، علت آن بازدارندگی بر پایه قدرت نظامی و پشتوانه مردم ایران است.

معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی راهبردی وزارت دفاع از رونمایی ماهانه دستاوردهای دفاعی کشور در حوزه‌های آفندی و پدافندی خبر داد و تصریح کرد: قدرت دفاعی ما در سطح بالا است و امنیت ما را مستحکم کرده است که اگر مسائل اقتصادی را امروز با سرعت و قدرت پیشرفت نظامی اصلاح کنیم، اقتصاد ما هم قدرتمند می‌شود و بایستی جهاد اقتصادی را با دیگر قدرت‌ها ترکیب و پیوند داد تا شاهد پیروزی ها در این عرصه باشیم.
انتهای خبر/ع

دیدگاه شما