25. فروردين 1404 - 10:11   |   کد مطلب: 44267
حضور سخنگوی دستگاه قضا در بهار؛
طرح گلریزان اجتماعی
اصغر جهانگیر سخنگوی دستگاه قضا از طرح گلریزان اجتماعی برای تحت پوشش قرار گرفتن مددجویان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی«بهارانه»؛اصغر جهانگیر معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم و سخنگوی دستگاه قضا در دیدار با رئیس کانون اصلاح و تربیت استان همدان گفت: یکی از ملزومات نوجوانان و مددجو که از نبود آن رنج می‌برند نداشتن الگو است.

وی افزود: یکی از نیازهای اساسی نوجوانان داشتن الگو است که در خانواده‌های از هم گسیخته، نداشتن والدین با خصوصیات الگویی مناسب این معضل مشهود است. 

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دستگاه قضا تصریح کرد: در اسلام هم به بحث الگو و الگوبرداری تأکید شده است و اگر ما خانواده‌ها به فرزندان الگو ندهیم فرزندان ما الگوهای خود را در داخل جامعه پیدا می‌کنند که نتایج آن ممکن است ناخوشایند باشد. 

سخنگوی قوه قضاییه خاطرنشان کرد: ما بایستی الگوهای اسلامی و صحیح را متناسب با علایق و توانمندی نوجوانان پیش بینی و به آنان با روش‌های جدید ارائه دهیم. 

جهانگیر گفت: مدل‌های آموزشی و اقنای افکار عمومی و تأثیرگذاری آن متفاوت شده است و تحت تأثیر تبلیغات ذائقه‌های نوجوانان و کودکان تغییر یافته است و باید متناسب نیازهای روز نسبت به ارائه الگو اقدام کرد. 

وی افزود: کودکان و نوجوانان که آینده‌ساز این کشور هستند بایستی تحت آموزش‌های تأثیرگذار قرار بگیرند و جریان سازی کنند و در آینده با عنوان فرزندان انقلاب تأثیرگذار باشند. 

 معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دستگاه قضا خاطرنشان کرد: طرح گلریزان اجتماعی با هدف کاهش آسیب‌های اجتماعی در فضای شما است که اگر کودکان مورد حمایت قرار نگیرند آسیب پذیر و آسیب زا می‌شوند.

سخنگوی قوه قضاییه افزود: طرح گلریزان اجتماعی هم اکنون درسه استان برگزار شده است که تلاش و پیگیری می‌کنیم که در استان همدان عملیاتی شده و برای مددجویان، کودکان و نوجوانان و زنان بی‌سرپرست استان همدان تحت پوشش قرار گیرند.

انتهای خبر/ع

دیدگاه شما