آخرین اخبار

5. تير 1404 - 11:21   |   کد مطلب: 44381
برای اولین‌بار در استان همدان؛
خانه اطفاء حریق افتتاح شد
اولین خانه اطفاء حریق در شهرستان بهار با حضور فرماندار، مدیر کل منابع طبیعی استان و رئیس اداره منابع طبیعی شهرستان بهار افتتاح شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «بهارانه»؛رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان بهار به‌مناسبت افتتاح اولین خانه اطفاء حریق استان همدان در شهرستان بهار گفت: اهداف ما حفاظت از منابع طبیعی و جلوگیری از آتش سوزی در اسرع وقت و سریع‌ترین زمان است که در همین راستا امروز اولین خانه اطفاء حریق استان همدان، در روستاها را افتتاح کردیم که اولین روستای انتخاب شده، روستای تاج آباد سفلی است که خانه اطفاء حریق در این مکان افتتاح شد.

وی افزود: روستای تاج آباد دارای ۹۹۶ هکتار اراضی ملی است.

محمدی در ادامه گفت: روستای تاج آباد به‌همراه پنج روستای اطراف خود جمعاً ۵ هزار و ۴۰۰ هکتار اراضی ملی را دارا هستند.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان بهار خاطرنشان کرد: در این حوزه، اراضی ملی محدوده آلمابلاغ هم هستند که در هنگام وقوع حادثه حریق باید بتوانیم سریع‌تر عملیات اطفاء حریق را انجام دهیم که با داشتن خانه اطفاء حریق در رسول آباد، اهالی روستا با فوریت خود را برای اطفاء حریق با استفاده از ابزار خانه اطفاء حریق به محل آتش‌سوزی رسانده و اقدام به خاموش کردن آتش می‌کنند.

وی افزود: وسایل مورد استفاده در خانه حریق شامل؛ دمنده، آتشکوب، ذخیره آب، بیل، لباس. فلکس بک و سایر تجهیزات است.

استفاده از ظرفیت اهالی روستا برای اطفاء حریق بسیار می‌تواند راهگشا باشد که شب گذشته اهالی روستا آتش سوزی در مراتع آلمابلاغ را مهار کردند و مصداق بارز مشارکت مردمی در حفظ منابع طبیعی را به‌نمایش گذاشتند.

انتهای خبر/ع

دیدگاه شما