به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «بهارانه»؛حسن پیمانی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «عصر همدان» با بیان اینکه امسال با زحمات مسئولین و مردم استان در زمینه جذب سرمایهگذاری خارجی، و با تأکیدات استاندار برای هموار کردن مسیر جذب سرمایهگذاران و رشد اقتصادی استان، در زمینههای مختلف موفق بودیم، گفت: در بحث جذب سرمایهگذاران خارجی در زمینههای تولید قطعات، پنلهای خورشیدی، صنایع تبدیلی میوهجات، ریختهگری فولاد، لعاب کاشی و انواع پلمبهای صنعتی و صنعت خودرو، در سازمان سرمایهگذاری مجوزهایی دریافت کردیم.
وی با اشاره به اینکه مجموع این سرمایهگذاریها تقریباً نزدیک به ۳ و نیم میلیون دلار از این سرمایهگذاریها در شهرستان بهار است، افزود: ۸ میلیون دلار در شهر همدان و مابقی هم در شهرستانهای تویسرکان و کبودرآهنگ است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان ادامه داد: این سرمایهگذاریهای خارجی از کشورهای ترکیه، چین و امارات متحده عربی است و با توجه به قانون برنامه هفتم که رشد ۸ درصدی را برای کشور پیشبینی کرده، یکی از محورهای اصلی که میتواند موتور محرکه اقتصاد باشد، بحث سرمایهگذاری مستقیم خارجی است.
پیمانی با بیان اینکه خوشبختانه در استان همدان با توجه به همدلی بسیار خوبی که وجود دارد، ما تا به امروز نزدیک به ۱۳ میلیون دلار جذب سرمایهگذاری خارجی داشتهایم.
وی در پاسخ به این سوال که بیشتر سرمایهگذاریها در چه حوزهای هستند، گفت: ما در حال حاضر شرکت سرمایهگذاری ترکیهای داریم در بحث پلمبهای صنعتی در شهر همدان به مبلغ ۲ میلیون دلار با اشتغالزایی ۲۰ نفر، همچنین ریختهگری فولاد با سرمایهگذاری چینی و در شهرستان بهار ۲ میلیون دلار، شرکت توسعه و صنعت آذران ترکیهای در بحث صنایع تبدیلی میوهها به مبلغ یک و نیم میلیون دلار در شهرستان اسدآباد که این شرکتها در حال فعالیت هستند.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان خاطرنشان کرد: بحث لعاب کاشی و سرامیک در شهرستان کبودرآهنگ با سرمایهگذاری چینی و در شهرک صنعتی ویان هم با سرمایهگذاری شرکت بهبود صنعت الوند در بخش تولید قطعات پنلهای خورشیدی تا سقف ۶ میلیون دلار در شهر همدان در دست است، همچنین در شهرستان بهار، فیلترسازان از کشور امارات که یک میلیون دلار آنجا سرمایهگذاری شده، به عنوان سرمایه در گردش و تولید فیلتر است و اینها عمدتاً در بخشهای صنعتی و تبدیلی هستند.
پیمانی با بیان اینکه اشتغال مستقیمی که از این سرمایهگذاریها حاصل میشود، حدود ۹۹۰ نفر است و به تبع آن، نزدیک به ۲۰۰ تا ۳۰۰ نفر هم به طور غیرمستقیم در بخش اشتغال استان تاثیرگذار خواهند بود.
وی با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۳ هم سرمایهگذاری بسیار خوبی در استان همدان داشتیم که استان را جزو استانهای برتر کشوری کرد، افزود: در سال ۱۴۰۴، نزدیک به ۲۱۰ میلیون دلار مجوز سرمایهگذاری خارجی برای استان همدان گرفتیم که در منطقه ویژه جهانآباد، قلو، شهرک صنعتی ویان، کبودرآهنگ و شیشه و غیره بوده است.
مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان همدان در پایان خاطرنشان کرد: اینها قطعا در بحث اشتغال استان تأثیر بسیار خوبی خواهند داشت و با توجه به اشتغالی که برای استان پیشبینی شده، ورود سرمایهگذار خارجی میتواند نقش بسزایی در وضعیت اشتغال نیروهای متخصص و جویای کار استان داشته باشد.
انتهای خبر/
دیدگاه شما