آخرین اخبار

16. مرداد 1404 - 4:49   |   کد مطلب: 44666
مدیرکل امور اجتماعی استانداری همدان گفت: سمن‌های همدان به عنوان بازوی توانمند اجتماعی دولت، در حوادث طبیعی و تصمیم‌سازی‌های مهم استان حضوری فعال دارند.

به گزارش بهارانه؛ به گزارش خبرگزاری مهر، اسدالله ربانی‌مهر عصر چهارشنبه در نشست با دبیران سازمان‌های مردم‌نهاد استان اظهار کرد: تقویت تشکل‌های مردمی با هدف ارتقای سرمایه اجتماعی در دستور کار قرار دارد و باید با برنامه‌ریزی منظم، زمینه مشارکت مؤثر سمن‌ها در موضوعات مختلف استان فراهم شود.

وی با اشاره به ظرفیت بالای سمن‌ها در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی، افزود: این تشکل‌ها فرصتی ارزشمند برای کمک به دولت در اجرای برنامه‌ها هستند و حضور آن‌ها در فرآیندهای تصمیم‌سازی و اقدامات اجرایی باید جدی‌تر گرفته شود.

ربانی‌مهر با بیان اینکه برنامه‌ریزی ویژه‌ای برای روز ملی تشکل‌ها و مشارکت‌های اجتماعی در دست انجام است، خاطرنشان کرد: هدف از این اقدامات معرفی ظرفیت‌ها و آشنایی بیشتر مردم با خدمات اجتماعی سمن‌هاست.

مدیرکل امور اجتماعی استانداری همچنین با تقدیر از تلاش فعالان مردمی و نیروهای امدادی در مقابله با آتش‌سوزی منطقه حیدره، تصریح کرد: عملکرد سازمان‌های مردم‌نهاد در این حادثه شایسته قدردانی است و مشارکت آن‌ها نشانگر کارآمدی جامعه مدنی است.

وی افزود: در آینده نزدیک، با همکاری سمن‌ها، طرح‌هایی در زمینه حفاظت از منابع طبیعی، تأمین تجهیزات مورد نیاز و افزایش حساسیت جوامع محلی نسبت به محیط زیست در همدان اجرا خواهد شد.

کد خبر 6553332

دیدگاه شما