آخرین اخبار

5. آبان 1404 - 23:41   |   کد مطلب: 45146
دادستان شهرستان بهار؛
کار خبرنگار مطالبه از مدیران است
محمد هادی طالبی دادستان شهرستان بهار در نشست خبری با خبرنگاران شهرستان بهار در حوزه مطالبات از مدیران گفت: کار خبرنگار پرسشگری از مدیران ادارات است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «بهارانه»؛ظهر امروز خبرنگاران شهرستان بهار با دادستان بهار دیدار و گفتگو کردند.
طالبی در این دیدار ضمن ارائه خدمات دادستانی و پیگیری مطالبات مردمی از مسئولان به وظایف خبرنگاران اشاره کرد.
وی تأکید کرد: هر روز ارتباط مردمی مستقیم با اهالی داریم که ماهیانه حدود ۴۰۰ نفر مستقیم با دادستان دیدار دارند.
طالبی گفت: وظیفه اول قوه قضاییه و دادستانی مبارزه دائم و بدون ملاحظه با کج‌روی‌ها و جرائم صورت گرفته به‌صورت شبانه روزی است که در حال انجام می‌باشد.
دادستان شهرستان بهار تصریح کرد: اهم برخوردهای صورت گرفته از ابتدای حضور بنده در شهرستان بهار برخورد با جرائم خطیر است که هرکسی در هر نوع درگیری از سلاح سرد و گرم استفاده کند و یا نشان دهد که می‌خواهد از آن استفاده کند به حبس محکوم است و همچنین مزاحمت برای نوامیس نیز جزوه جرائمی است که به‌شدت با آن برخورد صورت گرفته و دادسرا از این عناوین مجرمانه کوتاه نخواهد آمد و به‌عنوان اولویت دستگاه قضا به‌عنوان متولی امنیت شهرستان بهار تمامی دستوراتی که از طریق دادستانی داده می‌شود برخورد با چنین جرائمی است.
وی افزود: نقش رسانه در قبیح نگه داشتن فرایند مجرمانه، همراه و همسو کردن مردم با اقدامات قاطع قضایی و بازتاب خبری اقدامات قضایی است.
طالبی گفت: دادستانی از عمل به وظایف خبرنگاری که مطالبه‌گری از دستگاه‌های اجرایی و حتی دستگاه قضایی است حمایت می‌کند و تخریب و جوسازی بدون مستندات قابل قبول نیست و در فضای مجازی اقداماتی اینچنین موجب برخورد قضایی خواهد بود.
وی افزود: بایستی دقت کرد که مطالبه‌گری و نقد سازنده در راستای کمک به حل مشکلات مردم صورت پذیرد که یکی از این اقدامات مطالبات در مورد کمربندی غدیر در شهر بهار است که با ورود دادستانی به این موضوع که نیاز به رسیدگی داشت لکه‌گیری مسیر انجام شد و روز گذشته با حضور مسئولان قرار شد اداره برق شهرستان بهار نسبت به روشنایی این کمربندی پس از مشخص شدن مسیر روشنایی آن توسط شهرداری تا پایان هفته اقدام کند و این اقدام از هفته آینده بایستی آغاز شود.
دادستان شهرستان بهار در ادامه به موضوع انواع برخورد در فضای مجازی با متخلفان پرداخت و گفت: دو نوع برخورد با متخلفان در حوزه جرائم فضای مجازی داریم که ابتدا برخورد سلبی و دوم برخوردی که علیه آن اعلام جرم شده و متخلفان سعی در تشویش اذهان عمومی دارند و اعلام می‌دارم اشخاصی که در فضای مجازی اقدام به تخریب غیر موجه دستگاه‌های دولتی در نظام جمهوری اسلامی کنند و این کار آنان بدون دلیل باشد ابتدا مورد تذکر قرار گرفته و در صورت عمدی بودن و اثبات حرکت آنان در راستای سیاه‌نمایی و تخریب نظام، با آنان برخورد می‌شود.

وی افزود: یکی از اقدامات دادستانی حل مشکل ۸۰ قطعه زمین در بهاران ۱۱ بود که پس از ۳۰ سال مشکل نبود راه دسترسی به این اراضی برطرف شد.
طالبی در ادامه ضمن تقدیر و تشکر از مجموعه شهرداری و شورای اسلامی شهرهای شهرستان و اداره راهداری تأکید کرد: راهداری و شهرداری‌ها همکاری خوبی با دادستانی در راستای احقاق حقوق مردم داشتند و باید گفت هرکسی در جایگاه مسئولیت به مردم خدمت نکند خائن است. 
دادستان بهار در ادامه خاطرنشان کرد: در حوزه رصد فضای مجازی فعالیت‌های زود هنگام انتخاباتی مستندسازی شده و ممکن است موجب رد صلاحیت کاندیداها در آینده شود، گرچه باید یادآور شد انتقاد سازنده از مسئولان مدنظر در فعالیت زود هنگام انتخاباتی نیست. 
طالبی تصریح کرد: یکی از خدمات دادستانی ارائه میز خدمت در مساجد، نماز جمعه، مدارس و شهرک صنایع غذایی بوده است. 
وی در ادامه با اشاره به موضوع اتباع بیگانه تأکید کرد: هیچکس حق استفاده از اتباع بیگانه را ندارد. 
دادستان بهار در موضوع رسیدگی به مسئله جزیره شادی خاطرنشان کرد: قرار است در حل جزیره شادی با حضور بهره‌بردار سابق و شورا و شهردار و مسئولان مربوطه جلسه‌ای را برای حل موضوع داشته باشیم و به سهم خود تلاش می‌کنیم با خرد جمعی این مسئله را به نتیجه برسانیم. 
دادستان بهار به موضوع خودروها و موتورسیکلت‌های مزاحم اشاره کرد و گفت: با این وسایل نقلیه برخورد و توقیف آنان صورت گرفته است و هشدار می‌دهیم کسانی که با انجام حرکات نمایشی و ایجاد مزاحمت برای مردم در سطح شهر تردد نمایند به این مسئله رسیدگی شده و خودروی آنان توقیف خواهد شد. 
وی از کاهش پرونده‌های موجود در دادستانی از بهمن‌ماه سال گذشته تاکنون به تعداد ۶۰۰ پرونده خبر داد و افزود: حدود ۶۰۰ پرونده از موجودی پرونده‌های موجود را مختومه کردیم که، از حجم مراجعات به دادسرا را کاهش داده است.
طالبی خاطرنشان کرد: پرونده پروژه ولایت، جزیره شادی، اراضی بهاران ۱۱ و کمربندی بهار از اولویت‌های سال جاری دادستانی برای حل این موضوعات می‌باشد.
انتهای خبر/ع

دیدگاه شما