آخرین اخبار

5. آبان 1404 - 23:53   |   کد مطلب: 45148
نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در مجلس شورای اسلامی گفت: برای توسعه گردشگری و رونق اقتصادی علیصدر باید اقداماتی همچون ایجاد آزادراه، ایستگاه راه‌آهن، فرودگاه و ظرفیت‌های اقامتی و هتلینگ در دستور کار قرار گیرد.

به گزارش بهارانه؛به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، فتح‌الله توسلی نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در مجلس شورای اسلامی در مراسم اهدای ماشین‌آلات عمرانی به دهیاری روستای علیصدر، ضمن تبریک روز کبودراهنگ گفت: امروز روز پر برکتی برای این شهرستان بود و با حضور استاندار همدان، چند پروژه عمرانی و ورزشی افتتاح و چند طرح در حوزه مسکن کلنگ‌زنی شد.

وی با اشاره به ظرفیت‌های گردشگری شهرستان کبودراهنگ مطرح کرد: در این شهرستان 200 روستا وجود دارد اما هیچ‌کدام شبیه روستای علیصدر نیستند. این روستا با وجود برخورداری از جاذبه طبیعی بی‌نظیر غار علیصدر، همچنان با مشکلاتی در حوزه‌های مختلف از جمله اوقاف، جمع‌آوری زباله، تأمین آب و مسکن مواجه است.

نماینده بهار و کبودراهنگ افزود: موضوعات مرتبط با غار علیصدر و شرکت سیاحتی آن به یک معادله چندمجهولی تبدیل شده و تاکنون به نتیجه مطلوب نرسیده است. اگر در گذشته به این منطقه توجه کافی می‌شد، امروز شاهد بروز چنین مشکلاتی نبودیم.

توسلی تأکید کرد: منطقه علیصدر این ظرفیت را دارد که با برنامه‌ریزی درست در حوزه گردشگری، منبع درآمدی فراتر از اعتبارات استانی برای همدان ایجاد کند.

وی همچنین خواستار تأمین زیرساخت‌های اساسی در این منطقه شد و گفت: برای توسعه گردشگری و رونق اقتصادی علیصدر باید اقداماتی همچون ایجاد آزادراه، ایستگاه راه‌آهن، فرودگاه و ظرفیت‌های اقامتی و هتلینگ در دستور کار قرار گیرد.

انتهای پیام/

دیدگاه شما