13. بهمن 1404 - 0:06   |   کد مطلب: 45495
فرماندار بهار گفت: ۱۴۱ پروژه در دهه فجر به بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «بهارانه»؛ابراهیم لشکری‌آزاد، فرماندار شهرستان بهار، در دیدار مسئولان شهرستان با امام جمعه بهار به مناسبت آغاز دهه فجر، از بهره‌برداری و آغاز عملیات اجرایی ده‌ها پروژه عمرانی و خدماتی در شهرستان خبر داد.  

وی گفت: «در ایام دهه فجر امسال، ۱۴۱ پروژه با اعتباری بالغ بر ۱۲ هزار میلیارد ریال به بهره‌برداری می‌رسد و عملیات اجرایی ۸ پروژه دیگر نیز با اعتبار ۵۸۰ میلیارد ریال آغاز خواهد شد. با احتساب اعتبارات هفته دولت، از سال گذشته تاکنون حدود ۱۹ هزار میلیارد ریال پروژه در دست اقدام و تکمیل داریم.»  

فرماندار بهار افزود: «پروژه‌های در دست اجرا همچون طرح‌های آب و فاضلاب که هنوز به بهره‌برداری نرسیده‌اند، در این آمار لحاظ نشده‌اند.»  

پروژه‌های عمرانی و خدماتی  
لشکری‌آزاد به طرح‌های مهم در حوزه‌های مختلف اشاره کرد و گفت:  
- در بخش بهداشت و درمان، پایگاه امداد جاده‌ای مهاجران با ۱۷۰ میلیارد ریال و نصب دستگاه سی‌تی‌اسکن در بیمارستان آیت‌الله بهاری با ۸۰ میلیارد ریال به بهره‌برداری رسیده است.  
- در حوزه گازرسانی، ۲۵ واحد صنفی و خط ۱۲ اینچ پایداری گاز عملیاتی شده است.  
- در بخش مسکن و عمران روستایی، با اعتباری بیش از ۳۰ میلیارد ریال، معابر روستایی آسفالت و ۱۷۳ واحد مسکونی مقاوم‌سازی شده‌اند. همچنین با همکاری کمیته امداد و بهزیستی، ساخت مسکن برای محرومان انجام شده است.  
- در حوزه آب و فاضلاب، طرح‌های آبرسانی به شهر لالجین، احداث مجتمع آبرسانی جمشیدآباد (۵۶۰ میلیارد ریال) و آبرسانی به مهاجران (۱۰۰ میلیارد ریال) از جمله پروژه‌های فعال هستند.  
- ناوگان شهرداری‌های شهرستان در طول سال گذشته با افزوده شدن ۱۲ دستگاه خودروی جدید تقویت شده است.  
- در حوزه برق‌رسانی، ۲۰ کیلومتر کابل خودنگهدار اجرا و پست‌های برق در روستاهای زاغه و لتگاه تأسیس شده است.  
 افتتاح کتابخانه حسین‌آباد عاشوری واحد پرورش شترمرغ و تولید چیپس، و نیز بهره‌برداری از تعاونی روستایی دستجرد از دیگر برنامه‌های دهه فجر است.  
- در بخش ارتباطات، تقویت آنتن‌دهی اپراتورهای همراه اول و ایرانسل در روستاهای باباعلی و آبرومند در دستور کار قرار دارد.  

 مسکن ملی و مشکلات اقتصادی  
فرماندار بهار با اشاره به موضوع مسکن ملی گفت: «مشکل اراضی شهر بهار رفع و پرونده در مرحله صدور سند است تا قرعه‌کشی به نام متقاضیان انجام شود.» وی افزود: «در حوزه آسفالت معابر روستایی نیز ۳۹۰ میلیارد ریال هزینه شده است.»  

لشکری آزاد با اشاره به ناآرامی‌های اخیر تأکید کرد که در شهرستان بهار حادثه خاصی رخ نداده است، اما مردم از بابت تورم و گرانی نگران هستند. وی بر ضرورت تقویت همدلی و اتحاد مردم برای ناکام گذاشتن دشمنان تاکید کرد.  

لشکری‌آزاد در پایان با اشاره به تصمیمات برخی کشورهای اروپایی گفت: «اقدام اروپا در تروریست خواندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را به‌شدت محکوم می‌کنیم.»
انتهای خبر/ع

دیدگاه شما