به گزارش بهارانه به نقل از مشرق ، صندوق بازنشستگی مس ایران را می توان یکی از بزرگترین بنگاه های اقتصادی کشور با گردش مالی دهها میلیاردی نامید که انتصاب افرادی متعهد و متخصص بر مسند ریاست آن کمترین توقعی است که مردم و به خصوص بازنشستگان این صنعت از دولت دارند .
عبدالرضا داوری بعد از 2 سال نشستن بر کرسی ریاست این صندوق در تیرماه سال جاری جای خود را به فردی داد که مهمترین پست او در رزومه کاریش مسئول دفتر حوزه ریاست ایرنا می باشد.
محمد اسفندیار که بعد از مدیر عاملی بهداد در خبرگزاری ایرنا به سمت مسئول دفتر حوزه ریاست این خبرگزاری منصوب شد ، تا قبل از این نیروی رسمی آموزش و پرورش بود که با انتقالی کامل جزء نیروهای رسمی خبرگزاری ایرنا شد .
بعد از رفتن محمد جعفربهداد از خبرگزاری ایرنا و انتصاب عبدالرضا داوری به سمت مدیر عاملی صندوق بازنشستگی شرکت ملی صنایع مس ایران ، وی نیز به این صندوق نقل مکان کرد و علیرغم اینکه هیچ تجربه مالی و صنعتی نداشت ، به سمت قائم مقام این صندوق منصوب شد.
این صندوق دارای بزرگترین هلدینگ معدنی کشور، دارای فعالیت گستردهای در حوزه صنعت و معدن بوده و متکفل پرداخت حقوق بیش از سه هزار بازنشسته شرکت ملی صنایع مس ایران است که تعدادی از این بازنشسته ها در اسفند ماه سال گذشته تجمعی در مقابل مجلس شورای اسلامی در اعتراض به تبعیض در پرداخت حقوق و بیمه های خود داشتند.
در اهمیت مالی این صندوق همین بس که 45 شركت از شركتهاي تحت پوشش شركت ملي صنايع مس ايران با سرمايه اي بالغ بر 30 هزار ميليارد ريال تحت مديريت موسسه صندوق بازنشستگي مس فعاليت مي كنند و همچنین مدیریت شرکت سرمایه گذاری مس سرچشمه نیز تحت مدیریت این صندوق قرار دارد .
وی هم اکنون دانشجوی دوره دکتری دانشگاه آزاد اسلامی است که چگونگی ورود و نحوه ادامه تحصیل وی در دوره های تحصیلات تکمیلی این دانشگاه نیز در نوع خود جالب است که در آینده بیشتر در این درباره خواهیم نوشت .
از دیگر اقدامات محمد اسفندیار از زمان انتصاب به این سمت را می توان اشتغال بکار برخی از اقوام خود در این صندوق نام برد ؛بطوریکه مجید اسفندیار برادر خود را به سمت مدیر عامل شرکت مس آذربایجان که قبلا خود مدیر عامل آنجا بود ،منصوب کرد .
نکته دیگر اینکه عضویت وی و مدیر عامل قبلی این صندوق در برخی هیئت مدیره های شرکت های زیر مجموعه صندوق بازنشستگی شرکت ملی صنایع مس ایران که پاداش های میلیونی برای این مدیران رقم زده است .
حال سوالی که از آقای سعد محمدی که ظاهرا ید طولانی در مخالفت با دستور وزیر و معاون وزیر دارد و خود را متصل به بالاتر از این مسئولان می داند و نمونه آنرا در عدم توجه به دستور معاون وزیر در بازگشایی 17 کارخانه مولیبدن می توانید مشاهده کنید ، این است که با چه استدلالی فردی را به سمت بنگاه مالی منصوب کرده اید که هیچ تخصص مالی و صنعتی ندارد؟
آقای سعد محمدی که ظاهرا ورود و انتقاد به شما جزو خط قرمزها محسوب می شود ،پاسخ بازنشسته های این صنعت که در این روزها با مشکلات بسیاری دست و پنجه نرم می کنند و به سختی در حال گذران زندگی روزمره خود هستند را چه کسی باید بدهد؟
مشرق بزودی گزارشی از وضعیت مالی و شرایط خاص سیاسی که بر این صندوق حکمفرماست منتشر خواهد کرد . همچنین این آمادگی را داریم که پاسخ مسئولین صنعتی کشور بابت این انتصاب را منتشر نماید.
دیدگاه شما