به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بهارانه به نقل از ندای انقلاب، در حالی بیش از 2 ماه از نامگذاری سال 93 به عنوان سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی زمان نگذشته است که تفسیر عجیبی از توجه به کار فرهنگی در سال جاری از سوی هاشمی رفسنجانی ارائه شد.
هاشمی رفسنجانی امروز در جریان دیدار با تعدادی از اصحاب فرهنگ و هنر در کتابخانه ملی در سخنانی عجیبی در تفسیر خود از کار فرهنگی در سال فرهنگ می گوید:"رهبری هم راضی نیستند که در سال فرهنگ ما دنبال این باشیم که کسانی که خوب میخوانند را از میدان به در کنیم و یا خانمهایی که قیافه زیبایی دارند را نگذاریم ظاهر شوند".
حال باید دید که آیا تقویت کردن جناح فرهنگی مومن انقلاب و توجه به اقدامات این نهال های روییده در عرصه فرهنگ پس از انقلاب، چه نسبتی با از میدان به درشده ها که خوب می خوانند و خانم هایی که قیافه زیبایی دارند به تعبیر آقای هاشمی دارد.
پیش تر رئیس جمهور نیز در اظهاراتی عجیب نیز گفته بود که هنرمند ارزشی و غیر ارزشی نداریم.
دیدگاه شما