16. مهر 1391 - 12:48   |   کد مطلب: 1093
همدان - خبرگزاری مهر: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان گفت: حمایت‌های ویژه ‌ای برای ارتباط بیشتر با صنعت برای استادان پیش بینی شده و باید از تولید علم به ثروت رسید که لازمه آن محدود نشدن به آموزش های شفاهی است.

به گزارش بهارانه به نقل از خبرگزاری مهر، سیدعلی‌اصغر تروهید در جلسه مشترک با معاونت صنایع کوچک شرکت شهرک‌های صنعتی همدان در جمع مدیران گروه‌های آموزشی و هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی همدان افزود: معاونت صنایع کوچک شرکت شهرک‌های صنعتی همدان همکاری‌های خوبی با دانشگاه آزاد اسلامی دارد.

وی عنوان کرد: نباید در دانشگاه تنها به آموزش‌های شفاهی پایبند بود بلکه باید به سمت و سوی دانشگاهی حرکت کرد که کارآفرینی به صورت عملی در آن معنا پیدا کند.

وی عنوان کرد: در چند سال اخیر و با توجه به رویکرد رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه‌ها به سمت و سویی که کارآفرینی و پروژه‌های عملیاتی ایجاد شده می روند که امیدواریم با این تغییر و تحول تولیدات علمی به تجاری‌سازی منجر شود.

در دانشگاه‌های خارج و مطرح از علم به عنوان منابع مالی استفاده می‌شود

تروهید ادامه داد: در بیشتر دانشگاه‌های خارج و مطرح از علم به عنوان منابع مالی استفاده می‌شود که در کشور ما عکس آن انجام می‌شود و باید از تولید علم به ثروت رسید.

وی بیان کرد: اساتید و اعضای هیئت علمی باید ارتباط خود را با دفتر ارتباط با صنعت بیشتر کنند و همکاری‌های مؤثری را داشته باشند تا بتوان نقش واقعی خود را در حوزه‌های مختلف و به ویژه صنعت نشان داد.

تروهید افزود: این مجموعه از همه لحاظ اساتید را برای ارتباط مؤثر و کاربردی با صنعت حمایت خواهد کرد.

وی عنوان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی همدان به عنوان یک قطب علمی و فرهنگی در استان با داشتن امکانات و تجهیزات منحصر بفرد آزمایشگاهی و کارگاهی آمادگی همکاری‌های مؤثر در همه زمینه‌ها و در رشته‌های مختلف را با صنایع دارد.

راه اندازی مرکز کسب و کار همدان با 45 دپارتمان

معاون صنایع کوچک شرکت شهرک‌های صنعتی همدان نیز از راه اندازی مرکز کسب و کار همدان در آینده ای نزدیک با 45 دپارتمان خبر داد و گفت: در این زمینه آمادگی همکاری با دانشگاه آزاد اسلامی وجود دارد.

بهرام هاشمی با بیان اینکه بیش از 90 درصد صنایع استان همدان از صنایع کوچک و متوسط هستند، افزود: در استان همدان 42 خوشه صنعتی شناسایی و تعدادی نیز امکان ‌سنجی و وارد برنامه‌های عملیاتی شده و برخی خوشه‌ها از جمله خوشه تولید قطعات لاستیکی رزن، سفال و سرامیک لالجین، مبل و منبت ملایر و ادوات کشاورزی نگارخاتون فامنین از خوشه‌های نمونه کشور هستند.

وی در ادامه با بیان اینکه در کشور هشت شهرک فناوری وجود دارد که یک شهرک مربوط به استان همدان است، عنوان کرد: فرهنگ صنعتی باید در صنعت فرهنگ سازی شود چراکه فرهنگ سازی صنعتی در توسعه اقتصادی استان تأثیر بسزایی دارد.

وی همچنین از همکاری‌های مؤثر برخی از دانشگاه‌های استان از جمله دانشگاه پیام نور، صنعتی همدان و بوعلی سینا تقدیر کرد.

دیدگاه شما