آخرین اخبار

20. خرداد 1393 - 8:24   |   کد مطلب: 11242
با حضور مسئولین شهرستانی و استانی؛
افتتاح مرکز نیکوکاری مسجد سيد الشهدا در شهر بهار
مرکز نيکوکاري مسجد سيد الشهدا شهر بهار با حضور امام جمعه، فرماندار، و خيرين شهرستان بهار افتتاح شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بهارانه، مدير کل کميته امداد امام خميني (ره) استان همدان گفت : در سطح استان 18 مرکز نيکوکاري داريم که تا پايان سال نیز 110 مرکز راه اندازي مي شود.

علیرضا ابراهیمی این مراکز را مسجد محور خواند و عنوان داشت: اين مراکز واحدهاي کوچکي از واحدهاي امداد است که در مساجد مستقر مي شوند.

ابراهیمی با اشاره به اینکه ارتقای جایگاه مسجد یکی از اهداف اصلی این طرح است، افزود: در کنار ایجاد مراکز نیکوکاری به نوعی نقش مسجد هم برجسته شود که مسجد موجب ارتقای سطح زندگی مردم محله شده و امام جماعت، هیئت امناءمسجد و افراد خیر که با مسجد سر و کار دارند با یک کار فرهنگی ارتباط مردم با مسجد بیشتر می کنند.

وی با اشاره به اهداف دیگر این طرح، افزود: ارتقای جایگاه مسجد، امام جماعت، هیئت امنا در رسیدگی و مدیریت نیازهای محرومان، هم افزایی آنان در زمینه منابعی که در اختیارشان قرار می گیرد، توسعه انفاقات و مصرف آن در محله، موثر سازی حمایت ها به وسیله انفاقات و ایجاد ارتباط با صنوف مختلف، ایجاد تعاون و همکاری در راه اندازی این شبکه ها بر اساس سیره نبوی از اهداف راه اندازی این مراکز است.

ابراهیمی با بیان این مطلب که این مراکز عامل وحدت، موجب حفظ عزت نفس و کرامت انسانی خانواد های نیازمند با محوریت مسجد و افراد خیر خواهد بود، اظهار داشت: در واقع درگاه رسیدگی به نیازمندان جامعه از طریق مراکز نیکوکاری است به طوری که این مراکز مبادرت به شناسایی نیازمندان، آسیب ها و فرصت های آن محله خواهند کرد و برای رفع مشکلات برنامه ریزی می کنند.

وی گفت: ایجاد شبکه حمایت تخصصی و صنفی از طریق ارتباط با افراد متخصص جامعه برای رفع نیازمندان، شناسایی نیازمندان محل و پیوند با افراد توانمند در بخش های مختلف، توسعه و مدیریت خدمات داوطلبانه مردمی و افزایش توازن اجتماعی در محلات از مزیت های اجرای این طرح است.

دیدگاه شما