آخرین اخبار

25. مهر 1391 - 15:28   |   کد مطلب: 1251
خبرگزاری فارس: فرماندار شهرستان بهار با بیان اینکه ارتباط بین کتابخانه‌ها و مدارس باید گسترش یابد، گفت: 8 باب کتابخانه در بهار فعال است که از این تعداد 5 باب شهری و 3 باب روستایی است.

به گزارش بهارانه به نقل از خبرگزاری فارس ، نصرت‌الله گلکارزاده بعدازظهر امروز در جلسه انجمن کتابخانه‌های شهرستان بهار اظهار داشت: ارتباط بین کتابخانه‌ها و مدارس باید گسترش یابد و از هر آموزشگاه یک معلم به عنوان رابط فرهنگی انتخاب شود تا بحث کتاب و کتابخوانی را گسترش دهد.

 

وی اضافه کرد: باید کتابخانه‌های شهرستان به کتاب‌های مرجع و روز مجهز شود تا بتوانیم پاسخگوی نیاز مراجعان باشیم.

فرماندار شهرستان بهار به هفته کتابخوانی اشاره کرد و گفت: در این هفته که از 25 آبان‌ماه آغاز شده و تا یک هفته ادامه دارد برنامه‌های متعددی در سطح شهرستان اجرا می‌شود.

وی توزیع بسته‌های فرهنگی، کتابچه و کتاب در سطح مدارس، ثبت‌نام رایگان در کتابخانه‌های عمومی در طول هفته، تجهیز یک آموزشگاه به کتاب روز توسط شهرداری بهار، بازدید مسئولان از کتابخانه‌های عمومی، ایجاد کتابخانه سیار و مراسم گرامیداشت هفته کتاب و کتابخوانی در سطح مدارس را از مهم‌ترین برنامه‌های این هفته برشمرد.

وی تصریح کرد: هشت باب کتابخانه در سطح شهرستان بهار فعال بوده که از این تعداد پنج باب شهری و سه باب روستایی است.

گلکارزاده اظهار داشت: در حال حاضر بیش از 55 هزار جلد کتاب با 45 هزار عنوان در کتابخانه‌ها موجود است و 4 هزار نفر عضو کتابخانه‌های شهرستان هستند.

دیدگاه شما