آخرین اخبار

11. مرداد 1391 - 10:39   |   کد مطلب: 150
كارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت،‌ درمان و آموزش پزشكی گفت: حذف وعده سحری در ایام ماه مبارك رمضان موجب بروز عوارض جدی بر متابولیسم و سلامتی بدن می شود.

به گزارش بهارانه؛ به نقل از مشرق به نقل از ایرنا، 'سعیده معانی'  اشاره به این كه برخی افراد برای كاهش وزن خود اقدام به حذف وعده سحری در ایام ماه مبارك رمضان می كنند، افزود: این امر موجب بروز اختلالات در متابولیسم بدن، كاهش شدید قند خون، بروز عوارض بر دستگاه گوارش و فعال شدن مكانیزم صرفه جویی در بدن می شود.

وی در خصوص تاثیر روزه بر وزن افراد گفت: به طور كلی روزه گرفتن باعث كاهش وزن نمی‌شود و بعضا افراد به دلیل كاهش فعالیت روزانه، مصرف بیشتر مواد غذایی و شیرینی، دچار اضافه وزن می شوند.

معانی افزود: در صورتی كه افراد خواهان كاهش وزن هستند باید میزان غذای مصرفی خود را به میزان 10 تا 15 درصد كاهش دهند.

این كارشناس تغذیه با اشاره به این كه فاصله بین سحر و افطار حدود 16 ساعت است، گفت: بهتر است روزه داران در زمان سحر از مواد غذایی حاوی مواد پروتئینی، كربوهیدرات و قندهای طبیعی همچون شیر و خرما، برنج های مخلوط و گوشت مرغ استفاده كنند.

درمان و آموزش پزشكی، معانی با اشاره به اینكه ماه مبارك رمضان در روزهای گرم سال قرار گرفته است به روزه داران توصیه كرد از مایعات فراوان به ویژه آب حداقل 2 لیتر در فاصله افطار تا سحر استفاده كنند.

دیدگاه شما