9. بهمن 1391 - 4:36   |   کد مطلب: 3129
با مصرف ادویه جات در غذا و نوشیدنی ها از جمله دارچین قندخون کاهش و برای دیابتی ها نیز مناسب است.

 

دکتر کیمیاگر، متخصص تغذیه گفت: مصرف ادویه جات به طرق مختلف از جمله استفاده در غذاها و همچنین در چای از قدیم مرسوم بوده است.

وی افزود: در طب سنتی، دارچین از ادویه جاتی بوده که گرم به حساب می آمده و استفاده در غذاها و چای باعث می شود از لخته شدن خون، سرطان، پیشرفت سلول های سرطانی پیشگیری کند.

وی عنوان کرد: ادویه جات اشتها را پائین می آورد و همین باعث می شود فرد غذای کمتری بخورد و لاغر بماند.

وی تصریح کرد: دارچین به پائین آوردن قند خون کمک می کند و سیستم منابولیسم بدن را بالا می برد و کاهش وزن را شامل می شود.

وی در اشاره به خاصیت دارچین افزود: مصرف ۶-۱ kg دارچین ۱۸ درصد قند خون را پائین می آورد و این برای دیابتی ها مناسب است در صورتی که دیابتی ها هم از داروها استفاده و هم رژیم خود را ادامه دهند مصرف دارچین نیز به پائین آمدن قند خونشان کمک خواهد کرد.

وی خاطرنشان کرد: دارچین برای کسانی که ناراحتی تنفسی دارند مناسب است همچنین در تغذیه ورزشکاران توصیه می شود.

منبع:باشگاه خبرنگاران جوان

دیدگاه شما