به گزارش بهارانه، جعفری محب در جلسه هماهنگی واحد بهداشت محیط و حرفه ای مرکز بهداشت بهار بر اجرای دقیق مراحل آيين نامه اجرايي قانون اصلاح ماده13 قانون مواد خوردني، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي توسط کارشناسان در سطح شهرستان تاکید کرد و گفت : در مکان هایی که اصول بهداشتی رعایت نمی شود با متصدیان آنها طبق قانون رفتار و درصورت نیاز تعطیل می شوند.
وی خواستار نظارت دقیق بر وضعیت بهداشتی تمامی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی ، بخصوص غذاخوری ها ، فروشگاه های مواد غذایی و نمونه بردای مواد غذایی ، نانوایی ها و اماکن عمومی شد و افزود: با توجه به شروع فصل گرما، در ثبت وضعیت کلر زنی و بهداشت آب شهری و روستایی توسط کارشناسان مراکز بهداشتی و درمانی دقت لازم صورت گیرد.
کارشناس مسئول بهداشت محیط و حرفه ای مرکز بهداشت بهار در ادامه گفت : انجام فعالیت بهداشت محیط و حرفه ای بخصوص در زمینه آموزش به مردم باید با رویکرد توجه بیشتر به جنبه کیفی و طبق اصول باشد.
جعفری محب همچنین خواستار افزایش کیفیت در بازرسی ها شد و افزود: در پر کردن فرم ها و چک لیست های مربوط به بهداشت حرفه ای و معاینات شاغلین تحت پوشش و اندازه گیری صدا و روشنایی در بازدید از اماکن و کارگاه ها و کارخانجات دقت لازم صورت گیرد و گزارش های شش ماهه و سالیانه و عملکرد به موقع به ستاد ارسال شود.
در این جلسه کارشناسان بهداشت محیط و حرفه ای مراکز بهداشتی و درمانی به بیان دیدگاه ها و نقطه نظرات خود پرداختند و برای رفع موانع و مشکلات موجود تصمیم گیری شد.
دیدگاه شما