آخرین اخبار

5. آبان 1392 - 9:39   |   کد مطلب: 6828
با اعلام فدراسیون فوتبال مبنی بر انصراف تیم خوراک دام و طیور روانسر تیم ذوب و فلزات ولیعصر(عج) بهار، صاحب 3 امتیاز دیگر شد.

به گزارش بهارانه، هفته هشتم مسابقات لیگ دسته سوم باشگاه‌های کشور امروز یک‌شنبه با انجام چند بازی پیگیری خواهد شد که در یکی از دیدارها تیم تیم ذوب و فلزات ولیعصر(عج) بهار یکی از دو نماینده فوتبال همدان در این بازی‌ها میزبان تیم خوراک دام و طیور روانسر بود.

تیم ذوب و فلزات ولیعصر(عج) بهار که شرایط خوبی در جدول 12 تیمی گروه سوم این رقابت‌ها نداشت، امروز باید از تیم قعرنشین گروه تیم خوراک دام و طیور روانسر در ورزشگاه جوانان شهرستان بهار پذیرایی می‌کرد.

 

بر اساس اعلام فدراسیون فوتبال تیم روانسر به دلایل مشکلات مختلف از ادامه مسابقات انصراف داده و با این ترتیب در نهایت تیم فوتبال ذوب و فلزات ولیعصر (عج) بهار برنده این مسابقه شد.

تیم ذوب و فلزات ولیعصر(عج) بهار با کسب این سه امتیاز وضعیت خود را در جدول بهبود بخشید تا هم‌زمان خود را برای بازی با شهرداری بانه آماده کنند.

این در حالی است که مدیران  تیم شهرداری بانه اعتقاد دارند تخلفاتی صورت گرفته و  پیگیر پرونده و شکایت خود در کمیته انضباطی هستند و در صورت اثبات تخلفات، این بازی هم سه بر صفر به سود نماینده فوتبال همدان تمام خواهد شد.

تیم فوتبال ذوب و فلزات ولیعصر(عج) بهار با کسب این سه امتیاز شیرین ، در مجموع با 9 امتیاز به رده هشتم جدول رده‌بندی گروه سوم صعود کرد تا منتظر اتفاقات هفته‌های آتی لیگ دسته سوم باشد.

دیدگاه شما