آخرین اخبار

16. آبان 1392 - 7:00   |   کد مطلب: 7043
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: پاکستان با وجود داشتن توافقنامه استرداد مجرمین با ایران در این زمینه کوتاهی می کند که قابل بخشش نیست.

به گزارش بهارانه، شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از  پایگاه خبری تحلیلی قم فردا خبر داد، عوض حیدرپور ضمن محکومیت ترور دادستان زابل اظهار داشت: کشور ما به عنوان یک جزیره ی  امن در منطقه می باشد، که در فضای پرتنش خاورمیانه که با حضور بیگانگان ناامن تر شده است، توانسته است از بالاترین میزان امنیت برخوردار باشد و این موضوعی است که غربی ها را نارحت می کند.

نماینده مردم شهرضا در مجلس شورای اسلامی دلیل اصلی ترور دادستان زابل را عملکرد موفق و شجاعانه وی عنوان کرد و افزود: دادستان زابل در کنار انجام وظیفه ای اصلی خود، دو کارمهم مبارزه با قاچاق کالا و مبارزه و برخورد با افرادی که با تحریکات و حمایت های خارجی دست به تحریک های قومی و فرقه ای می زنند، را با جدیت دنبال می کرد.

وی یکی از اهداف استکبار جهانی و دولت های غربی را نشان دادن اختلافات فرقه ای و قبیله ای در داخل ایران دانست و خاطر نشان کرد: دشمن وقتی برادری و اتحاد شیعه و سنی را در داخل کشور می بیند با این گونه اقدامات و حمایت از گروه های چند نفری که بعضا اسامی بزرگی هم برای خود انتخاب می کند، قصد ناامن نشان دادن ایران اسلامی را دارد در حالی که این اقدامات تروریستی را هرگز نمی توان به عنوان یک پیروزی نام برد.

حیدرپور با بیان اینکه دولت پاکستان در همکاری با ایران برای پایان دادن به استقرار و حضور این گروهک ها در خاک این کشور کوتاهی می کند، افزود: در حالی که ما علاوه بر همجواری با این کشور قرار داد استرداد مجرمین را بین دو کشور داریم اما در عمل شاهد بی تفاوتی این کشور هستیم به طوری که ما حتی محل اختفای این گروهک ها را به طرف مقابل داده ایم که متاسفانه هیچ اقدامی در این خصوص انجام نداده اند.

وی با بیان اینکه قطعا وزارت امورخارجه در این خصوص مذاکراتی را با پاکستان خواهد داشت ابراز داشت: امیدواریم این بار وزارت امورخارجه و دولت این کشور سردمداران و سرشاخه های این گروهک ها را دستگیر و به کشورمان تحویل دهد.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی در ادامه ضرورت برخورد و پیگیری جدی با این گونه اقدامات را خواستار شد و گفت: امروز وظیفه ی قوه قضاییه، دستگاه های امنیتی و اطلاعاتی و نیروی انتظامی دو چندان شده است که با پیگیری های جدی تر خود در اسرع وقت عوامل این اقدامات وقیحانه را دستگیر و به سزای اعمال خود برسانند.

دیدگاه شما