آخرین اخبار

5. آذر 1392 - 7:00   |   کد مطلب: 7403
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس تصریح کرد: بسیج همواره در خط مقدم ولایت و پیشرفت بوده است و هم اکنون به بازوی پرتوان کشور در عرصه های مختلف تبدیل شده است.

به گزارش بهارانه به نقل از شبکه اطلاع رسانی دانا حجت الاسلام سید علی طاهری در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی قم فردا، بسیج را سر منشاء برکات برای کشور عنوان کرد و اظهار داشت: تدبیر امام خمینی (ره ) در تشکیل بسیج، یک عنایت الهی بود که جمهوری اسلامی از آن بهرمند است .

وی یکی از تفاوت های بارز جمهوری اسلامی با سایر کشور های اسلامی  را داشتن نیروی مخلص بسیج عنوان کرد و افزود: بسیج چه در عرصه دفاع مقدس و چه در عرصه های بعد از دفاع مقدس تا به امروز به عنوان نیروی مخلص، همیشه در صحنه حضوری  فعال داشته به طوری که به یک فرصت برای نظام تبدیل شده است.

طاهری با اشاره به الگو بودن بسیجیان در جامعه، افزود: در مقطع کنونی انتظار از بسیجیان این است که بسیجی هر قشر ، پیشوای آن قشر باشد.

نماینده مردم گرگان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه پرداختن به  اقتصاد و علم، دو نکته ای است که مقام معظم رهبری به آن تاکید  دارند ، خاطر نشان کرد: تمام بسیجیان تکلیف داریم که در این دو مقوله به بهترین وجه به وظیفه خود عمل کنیم و بار دیگر قدرت و خواست بسیجی را به رخ دشمنان قسم خورده جمهوری اسلامی بکشیم.

انتهای پیام/

دیدگاه شما