به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بهارانه به نقل از شبکه اطلاع رسانی دانا، حاج مهدی سلحشور مداح اهل بیت (ع) در گفتوگو با خبرنگار سایت بسیج مداحان در سیستان و بلوچستان با بیان اینکه مداح یک مبلغ دینی است، گفت: مداحی که شرایط زمانه را درک نکند تکلیفش را بدرستی انجام نداده است لذا ممکن است هیئت سکولار به وجود آید و تمام اهداف اینگونه هیئتها این است که مداحان و ذاکران با ولایت و شهدا کاری نداشته باشند و آنها را از هم جدا کنند.
سلحشور افزود: مداحان نباید به ذکر یک مصیبت و یا غزل و مرثیه بسنده کنند، مطالب باید در برگیرنده سیره و زندگی ائمه اطهار علیهم السلام باشد و با تدبیری خاص و گریزهای زیبا ذکر مطلب کنند.
وی اظهار داشت: تردید نکنید که اگربه فرمایشات رهبری توجه کنیم پیش امام عصر(عجل الله تعالی شریفه) سربلند خواهیم بود و حجت شرعی داریم.
انتهای پیام/
دیدگاه شما