آخرین اخبار

9. دى 1392 - 4:51   |   کد مطلب: 8261
فرماندار شهرستان بهار در جلسه فعالان اقتصادی؛
حمایت از فعالان اقتصادی موجب تحقق حماسه اقتصادی می شود
فرماندار شهرستان بهار گفت: رفع مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی، گام برداشتن در راستای رونق اقتصادی است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بهارانه، نصرت الله گل کارزاده در نشست با فعالان اقتصادی شهرستان بهار با اشاره به اینکه با وضعیت اقتصادی کنونی و تحریم های سالهای اخیر واحدهای تولیدی و صنعتی شهرستان دچار مشکلات عدیده ای شده اند، اظهار داشت: مشکلات اقصادی، رکود بازار فروش، عدم همکاری بانکها و بهره های بالای تسهیلات ارائه شده به صاحبان این واحدها همگی دست به دست هم داده و چرخه تولید آنان را دچار نوسان و بعضا رکود کرده است.

گل کارزاده ادامه داد: مسلما حمایت از واحدهای تولیدی و در کل سرمایه گذاران در راستای افزایش میزان تولیدات و بهبود کمیت و کیفیت تولید، رونق اقتصادی استان و به تبع آن شهرستان را به همراه خواهد داشت.

وی افزود: مسئولین استانی و شهرستانی باید در حمایت از سرمایه گذاران و صاحبان واحدهای تولیدی و صنعتی فعال در شهرستان گامهای مؤثری را بردارند تا همین میزان اشتغال هم به خطر نیفتد.

گل کارزاده با اشاره به مشکلات فعلی شهرکهای صنعتی بهاران، چشمه قصابان و صنایع غذایی شهرستان بهار، گفت: نبود راه آسفالته قابل تردد، عدم  خدمات رسانی مناسب شرکتهای خدمات رسان مثل مخابرات، نبود شرایط بهداشتی مناسب در این مناطق،عدم وجود آب شرب، نبود مرکز آتشنشانی، عدم پوشش خدامت شهرداری، نبود باکس زباله و نبود مرکز بهداشت، شرایط بی رغبتی سرمایه گذاری سرمایه داران جدید وفعالیت مناسب فعالن اقتصادی حاضر را در این مناطق فراهم آورده است.

وی همچنین در خصوص احداث زیر گذر ورودی شهرک صنعتی بهاران که سال گذشته اداره راه و شهرسازی قول راه اندازی آن را داده بود، اذعان داشت: بنابر مصوبه احداث زیر گذر در ورودی شهرک صنعتی بهاران، اداره راه و شهرسازی تا کنون نه تنها در این مورد اقدامی نکرده است بلکه راه اصلی ورود به این منطقه را نیز منحرف ساخته است و این مسیر را به یک نقطه حادثه خیز تبدیل نموده است.

گل کارزاده افزود: انحراف مسیر ورودی شهرک صنعتی بهاران سبب بروز وقایع تصادف ناگواری شده است که می طلبد اداره راه و شهرسازی نسبت به راه اندازی این مسیر یا احداث زیر گذر سریعا اقدام کند.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان نیزدر این نشست عنوان داشت: بانکها آمادگی دارند تا معوقات واحدهای تولیدی را تعیین تکلیف کنند.

مسعود اقلامی افزود: تعیین تکلیف به معنی این نیست که واحدهای تولیدی تسهیلات اخذ شده را پرداخت نکنند بلکه به علت شرایط به وجود آمده می توانند با بانکها به توافق برسند تا در بهره های مطالبات خود را کم کنند و با صاحبان واحدهای تولیدی توافق کنند.

اقلامی با اشاره به اینکه عدم همکاری بانکها با سرمایه گذران به سود آنها نخواهد بود، اظهار داشت: عدم همکاری صاحبان صنایع و بانکها با یکدیگر به سود هیچکدام نخواهد بود بنابراین برای پیشبرد کار بهتر است که در بازپرداخت تسهیلات به نتیجه ای قابل قبول برسند.

یکی از فعالان اقتصادی شهرستان که در حوزه تولید بلور فعالیت دارد نیز در این نشست با اشاره با اینکه فرهنگ جذب سرمایه گذار منبعث از تمام حرکات،منش و رفتار دستگاههای اجرائی است، گفت: فعالیت مؤثر سرمایه گذاران در هر منطقه ای بستگی به نگاه رؤسای دستگاههای اجرائی آن منطقه  دارد چرا که اگر مسئولین دید حمایتگرانه از این قشر نداشته باشند مسلما سرمایه گذار نیز قادر به فعالیت نخواهد بود.

رضا فلاح افزود: نهادینه ساختن فرهنگ سرمایه گذاری نیاز به مهیا سازی زیر ساخت های مختص خود دارد که این فرهنگ هنوز در استان همدان آنطور که باید جا نیفتاده است.

فلاح اذعان داشت: اگر کسی در این منطقه تمایل به سرمایه گذاری داشته باشد  نه تنها جذب نمی شود بلکه با مشاهده شرایط سرمایه گذران حاضر فرار هم می کند چرا که هیچکدام از زیر ساخت های لازم برای فعالیت یک سرمایه گذار در استان همدان مهیا نیست.

وی افزود: وقتی یک سرمایه گذار ارزشی برای دستگاههای اجرائی در حد برخورداری از خدامت اولیه ندارد چگونه می توان انتظار داشت که به فعالیت بپردازد.

فلاح اذعان داشت: زمانی که اداره بیمه برای بیمه کردن کارگران یک واحد تولیدی اقدام به اخذ اثر انگشت می کند چگونه صاحبان واحدهای تولیدی این توهین را تحمل کنند و دم برنیاورند.

وی اظهار داشت: اگر امروز سخن از حماسه اقتصادی برای آفرینش جهاد اقتصادی است پس مسئولین باید بدانند که صاحبان واحدهای تولیدی در خط مقدم این حماسه هستند ولی وقتی این قشر از ابتدائی ترین مسائل زیر ساخت مثل آب شرب، گاز و تلفن و غیره بی بهره اند دیگر نمی توان از آنها انتظار خلق حماسه داشت.

دیدگاه شما