آخرین اخبار

19. دى 1392 - 5:16   |   کد مطلب: 8446
فرماندار شهرستان بهار گفت: ستاد ساماندهی شئونات فرهنگی به دنبال تضعيف محوريت مردم در حوزه مسائل مذهبي نيست.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بهارانه، نصرت الله گل کارزاده در ستاد ساماندهي شئونات فرهنگي شهرستان بهار با اشاره به اينکه آسيب شناسي در بحث شئونات فرهنگي و مناسبت هاي مذهبي ضروري است، عنوان داشت: اصولا در بحث برگزاري جشن هاي شاد دچار مشکل هستيم چرا که هنوز براي برگزاري اين جشن ها فرهنگ سازي مناسب انجام نشده است.

گل کارزاده با بیان اینکه ارتقاي آگاهي و دانش مردم نسبت به شئونات مذهبي ضروری است، اظهار داشت: آموزش مهم ترين عامل پيشرفت در مسائل فرهنگي و مذهبي است.

وي با اشاره به اينکه برگزاري مجالس عزاداري در مساجد به عنوان اصلي ترين پايگاه فرهنگي اجتماعي اسلام، مطلوب است، گفت: اين مهم ضمن برخورداري از اجر و پاداش مضاعف، خنثي کننده توطئه دشمنان نيز خواهد بود.

گل کارزاده اظهار داشت: حضور پرشور در مساجد و اماکن مذهبي، نمازهاي جماعت و مجالس وعظ و خطابه را رونق بخشيده و بر عظمت اسلام مي افزايد.

 وي با بيان اينکه ساماندهي شئون فرهنگي براي اجراي دقيق فعاليت هاي مذهبي و ديني الزامي است، افزود: بايد با ايجاد وحدت، همدلي و تعامل بيشتر با يکديگر بتوانيم ارزش هاي ديني را به نحو مطلوب و در خور شأن، به مردم و جوانان ارائه دهيم.

گل کارزاده اذعان داشت: برگزاري مراسم هاي مذهبي به وسيله مردم نشان از عمق تفکر شيعيان نسبت به درک اين برنامه ها و عشق و ارادات آنها به ائمه اطهار دارد.

وی با تأکيد بر اينکه مناسبت هاي مذهبي بهترين فرصت براي شناساندن ويژگي هاي ائمه اطهار(ع) به نسل جوان است، اظهار داشت: بايد با فضا سازي رسانه اي و فرهنگي جنبه هاي مراقبت فرهنگي در برگزاري مراسم ملي و مذهبي را تقويت و مداحان نيز از شعرهايي استفاده کنند که با محتوا و قابل استناد باشد.

گل کارزاده با بيان اينکه بحث مراقبت مهمترين وظيفه ستاد ساماندهي شئونات فرهنگي شهرستان است، افزود: اين ستاد به دنبال تضعيف محوريت مردم در حوزه مسائل مذهبي نيست.

دیدگاه شما