به گزارش بهارانه به نقل از شبکه اطلاع رسانی دانا، احمد پورآرام، متخصص تغذیه در گفتوگو با فارس، در پاسخ به پرسش امید از اهواز که پرسیده بود چه غذاهایی بیشتر حاوی آنتیاکسیدان و عامل دفع مواد مضر و سموم از بدن هستند گفت: میوه و سبزیجات حاوی آنتیاکسیدان هستند که عوامل بیماریزا و سمومی که به طور روزمره ما با آن مواجهیم را از بدن دفع میکند و توصیه میکنیم میوه و سبزیجات و منابع ویتامین C,E,A را مداوم مصرف کنیم.
وی ادامه داد: چای سیاه و سبز نیز به دلیل داشتن انواع پلیفنولها ضمن آنکه نوشیدنی مناسبی برای تأمین آب بدن هستند یک آنتیاکسیدان خوب برای پیشگیری از بیماریهای قلبی، عروقی و سرطان محسوب میشود.
انتهای پیام/
دیدگاه شما