10. مهر 1391 - 11:25   |   کد مطلب: 997
همدان - خبرگزاری مهر: رئیس دانشکده صنایع غذایی شهرستان بهار گفت: یک سوم دانشجویان این دانشکده بومی هستند و مابقی دانشجویان از سراسر کشور پذیرش شدند.

غلامرضا شعبانی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: امسال دانشکده صنایع غذایی بهار 120 دانشجو در پنج گرایش مهندسی میکروبیولوژی، تکنولوژی، شیمی مواد غذایی و بیوتکنولوژی پذیرش داشته است.

وی با بیان اینکه دو عضو هیئت علمی در این دانشکده فعالیت می ‌کنند، افزود: برای 20 نفر نیز مجوز جذب هیئت علمی صادر شده است.

رئیس دانشکده صنایع غذایی شهرستان بهار یادآور شد: ساختمان این دانشکده با مساعدت شهرداری بهار و توسط دانشگاه بوعلی سینا خریداری شده است.

وی با تأکید بر اینکه این دانشکده جدیدالتأسیس نیازمند حمایت مسئولان است، عنوان کرد: این دانشکده در آینده به یک دانشگاه صنایع غذایی در کشور تبدیل خواهد شد.

وی اضافه کرد: ساختمان این دانشکده در سه طبقه است که دو طبقه آن آموزشی و یک طبقه آزمایشگاهی و رستوران است و دو خوابگاه نیز به صورت استیجاری در هشت واحد در اختیار دانشجویان این دانشکده قرار دارد.

شعبانلو یادآور شد: برای خریداری زمین به منظور احداث ساختمان دانشکده صنایع غذایی و تجهیز آن قریب به دو میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است.

دیدگاه شما