به گزارش بهارانه؛به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، حسین رضوان عصر امروز در آیین هفته پژوهش و فناوری با بیان اینکه پژوهش دو ثمره بسیار مهم دارد اظهار کرد: در کشوری که مقوله تحقیق و پژوهش جدی گرفته شود جامعه از ثمرات آن بهرهمند میشود.
وی با تاکید بر اینکه یکی از ثمرات پژوهش در حوزه علم و فناوری پیشرفت و قدرت است، گفت: علم مایه قدرت است و این قدرت در زمینه سیاسی، امنیتی و اقتصادی احساس میشود.
دبیر هفته پژوهش استان همدان با بیان اینکه علم باعث عزت، سربلندی و تثبیت جایگاه یک ملت میشود، افزود: مردمی که تحقیق کنند قادر خواهند بود مشکلات خود را حل کنند.
وی تاکید کرد: ملتی که بر روی پژوهش و تحقیق سرمایهگذاری نکند مجبور است برای حل مشکلات به کشورهای دیگر وابسته شود.
رضوان با بیان اینکه برای حل مسائل کشور باید خود را به لحاظ علمی قوی کنیم تا در اوج قله عظمت دنیا بایستیم تصریح کرد: بحران ویروس کرونا مصداق بارز این است که بدانیم کشورهای دیگر به کمک ما نیامدند و برای واکسن پژوهشگران ما خود دست به کار شدند.
وی با بیان اینکه یک جامعه وقتی میخواهد تحقیق و تولید علم کند در مرجعیت علمی قرار میگیرد، گفت: جامعه اسلامی ما در سالیان متمادی ایران به عنوان مرجع علمی مطرح بوده است.
رئیس دانشگاه بوعلی اعتماد به نفس را مهمترین مقدمه تحقیق و محقق دانست و گفت: باید به نسل آینده بگوییم پژوهش چرا مهم است و پژوهشگر چقدر ارزش دارد تا انگیزه کسب دانش و رسیدن به قلههای علم را پیدا کند.
پایان پیام/ ۳۱۴۰
دیدگاه شما