به گزارش بهارانه؛
محمدجواد بیات، فعال سیاسی در همدان، در گفتوگو با ایکنا از همدان، با بیان اینکه حاضر شدن بر سر صندوقهای رأی و انتخاب افراد اصلح، از واضحترین حقوقی است که به هر فرد ایرانی و علاقمند به سرنوشت کشور تعلق میگیرد، اظهار کرد: این مبحث نه تنها یک حق بلکه بنا به نظر صریح رهبر کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره) یک وظیفه شرعی نیز محسوب میشود که عدم حضور در آن موجب مسئولیت خواهد بود.
مسئولیت این امر خطیر از دیدگاه امام(ره) تا اندازهای است که ایشان آن را در کنار نماز قرار داده است. میفرماید «باید همه شما، همه ما زن ومرد، هر مکلف، همان طور که باید نماز بخواند. همان طور باید سرنوشت خود را تعین کند.» حال آیا جز این است که نماز ستون دین بوده و تمام اعمال دیگر، در سایه آن برپا و سنجیده میشود؟ بنابراین شرکت در انتخابات و حفظ نظام اسلامی که از اعظم فرائض عقلیه و شرعیه و اوجب واجبات است به اندازه نماز اهمیت دارد، چراکه تمامی اعمال و حتی روح عبادی نماز و اثرات اجتماعی آن نیز در سایه حکومت اسلامی با وضع قوانین و حذف قوانین زائد گذشته در مجلس شورای اسلامی تحقق مییابد.
جوانان بویژه دانشجویان جوان میتوانند با نصبالعین قرار دادن فرامین رهبری با رعایت تقوای سیاسی، عدم تخریب، دوری از افتراء، بروز و ظهور شعور انقلابی و شور جوانی فضای تبلیغاتی انتخابات را پرشور سازند. برپایی مناظرههای سازنده بین داوطلبان، زمینه تشویق، ترغیب و تهیج مردم در مشارکت و حضور حداکثری در انتخابات را فراهم کنند.
کسب معرفت سیاسی
معرفت شناسی، ارتقاء آگاهیهای سیاسی، ارائه رفرنس به تاریخ و عبرت از گذشته، روشنگری و دانش افزایی در بین آحاد مردم و جامعه دانشجویی در تشخیص افراد اصلح و انتخاب آن برای تصدی کرسی مجلس شورای اسلامی از مهمترین وظایف جوانان در انتخابات را تشکیل میدهد.
تشکلهای دانشجویی در اقدام جهادی با بسیح عمومی و تجهیز عده و عُده تلاش کنند مردم آرای خود را به اشخاصی دهند که به اسلام و قانون اساسی وفادار باشند و از تمایلات چپ و راست مبرا باشند و به حسن سابقه و تعهد به قوانین اسلامی و خیرخواهی امت معروف و موصوف باشند.
دیدگاه شما