14. مهر 1394 - 6:21   |   کد مطلب: 12825
در بررسی مواضع امریکا که خود را مدعی و صاحب حقوق بشر در جهان معرفی می کند، هیچ گاه رعایت حقوق بشر معنایی ندارد و آن چیزی که معیار و ملاک واکنش ها نسبت به برخی حوادث و فجایع از سوی امریکا صورت می گیرد تنها مطامع و منافع امریکا ر قبال چنین رخدادهایی است

به گزارش بهارانه به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نظرات آمریکایی‌ها به موضوع حقوق بشر بیشتر به یک طنز شباهت دارد؛ بررسی موضوعاتی که آمریکا در قبال آن ها واکنش نشان داده و همچنین موضوعاتی که نسبت به آن‌ها بی تفاتوت بوده در نوع خود جالب توجه است.

 

 اوباما قتل ها در الخلیل را محکوم کرد؛

همزمان با آغاز حرکات دیپلماتیک تازه در واشنگتن در ارتباط با صلح خاور میانه، باراک اوباما قتل چهار شهرک نشین اسرائیلی در کرانه باختری را محکوم کرده است.

کاخ سفید انفجار در پایتخت سومالی را محکوم کرد

کاخ سفید حمله گروه الشباب در موگادیشو پایتخت سومالی را که در آن دستکم سیزده نفر کشته شدند، به شدت محکوم کرد.

کاخ سفید حمله تروریستی در ترکیه را محکوم کرد

کاخ‌سفید با ابراز همدردی با آسیب دیدگان و بازماندگان حمله انتحاری امروز -دوشنبه- در جنوب ترکیهدست‌ کم 30 نفر کشته و بیش از ۱۰۰ نفر دیگر زخمی شدند.، این حمله انتحاری را به شدت محکوم کرد.

کاخ سفید ترور دادستان ارشد مصر را محکوم کرد

کاخ سفید در بیانیه ای با محکوم کردن این حمله اعلام کرد: آمریکا در این برهه زمانی سخت و دشوار در حالی که ما به همکاری خود برای مبارزه با موج تازنده تروریسم ادامه می دهیم، در کنار مصر خواهد ایستاد.

کاخ سفید حملات "طالبان" را به قندوز "افغانستان" به شدت محکوم کرد

 

کاخ سفید حملات تروریستی در تونس، کویت، و فرانسه را محکوم کرد

حمله به مسجد شیعیان در کویت، حمله داعش به کارخانه ای در لیون فرانسه، و تیراندازی یک فرد مسلح در هتل مرحبای سوسه در جنوب تونس امروز بار دیگر به جهانیان نسبت به خطرات افراط گرایی و تکفیری ها هشدار داد.

سخنگوی کاخ سفید حمله به دفتر شارلی ابدو در پاریس را محکوم کرد

موارد فوق الذکر تنها بخشی از مواضع و واکنش های امریکا به حادثه های کوچک و خرد جهان است که از سوی تریبون های رسمی دولت امریکا منتشر شده است.

متاسفانه در بررسی مواضع امریکا که خود را مدعی و صاحب حقوق بشر در جهان معرفی می کند، هیچ گاه رعایت حقوق بشر معنایی ندارد و آن چیزی که معیار و ملاک واکنش ها نسبت به برخی حوادث و فجایع از سوی امریکا صورت می گیرد تنها مطامع و منافع امریکا ر قبال چنین رخدادهایی است والا دلسوزی برای بشریت معنایی غریب در دایره واژه گان و ادبیات امریکا به خود گرفته است.

حوادث و فاجیعی را اخیراً در جهان شاهد بودیم که عمق آنها به قدری زیاد بوده است که همه جهان نسبت به آنها واکنش نشان داده اند الا دولتمردان امریکایی که اگر آنها را بررسی کنیم قطعاً به این نتیجه خواهیم رسید که بخشی از منافع امریگا در گروه سکوت در برابر آنها بوده است.

نمونه هایی از سکوت امریکا :

نسل کشی در غزه:

در جنگ غزه بیش از 2 هزار و 140 فلسطینی توسط رژیم صهیونیستی کشته شدند که بیشتر  آنها  از جمله 551 کودک و 299 زن غیرنظامی بودند. این در حالی است که بیش از 11 هزار فلسطینی از جمله 3540 زن و 3436 کودک نیز در طول حملات اسرائیل مجروح شدند.

نسل کشی در میانمار:

 برمه یا همان اتحادیه جمهوری میانمار کشور فقیری است؛ تا 1948 تحت سلطه انگلستان بود و ذخایرش به یغما می‌رفت.

 تنش‌های اخیر میان بودایی‌های افراطی و مسلمانان که عمدتاً در غرب این کشور و در ایالت "آراکان" ساکن هستند پس از حمله یک گروه افراطی بودایی به اتوبوس حامل مسلمانان و کشتار مسافران آن در اردیبهشت گذشته و متعاقب آن کشته شدن یک بودایی در پاسخ به این حمله آغاز شد که هم اکنون به شکل حملات بسیار وحشیانه به مناطق مسلمان نشین ادامه دارد.

ارقام متفاوتی از 20 هزار تا 50 هزار کشته درباره حادثه میانمار منتشر شده است ولی به دلیل اینکه دولت میانمار هیچ منبع خبری مستقل را به مناطق مسلمان نشین راه نداده و این منطقه را در محاصره‌ای شدید قرار داده است، ابعاد فاجعه به درستی روشن نمی‌باش

ارقام متفاوتی از 20 هزار تا 50 هزار کشته درباره حادثه میانمار منتشر شده است.

نشریه انگلیسی «ساندی تایمز» در گزارشی از جنایات هولناک‏ چکمه‏پوشان میانماری خاطرنشان می‏کند، نظامیان این کشور مردم‏ مسلمان را مورد ضرب و شتم قرار داده، زنان را در جلو چشم ‏دیگران مورد تجاوز قرار می‏دهند، مردان را مصلوب می‏سازند و به ‏قتل می‏رسانند.

کشتار در یمن:

تعداد قربانیان تجاوزات پیوسته عربستان به یمن به ۵۴۱۲ نفر شهید رسیده است که ۱۶۰۳ نفر از آنها کودک و ۱۲۵۸ نفر، زن هستند.
نظام آل سعود تمام قوانین و مقررات بین المللی مربوط به منازعات بین المللی را زیر پا گذاشته و"تجاوزات مشترک عربستان – امریکا به یمن،فاجعه انسانی هولناکی را در این کشور به دنبال داشته است."
نظام آل سعود از ۲۶ مارس گذشته به تجاوز به یمن، و حمله گسترده به منازل مسکونی و غیر نظامیان در استاهای مختلف فجایع انسانی بزرگی را رقم زده است.

این حمله که با حمایت مستقیم امریکا صورت گرفته، با وجود اینه جان هزاران انسان بی گناه در چشم بر هم زدنی بر زمین ریخته می شود ولی رگ حقوق بشر امریکا و ایادیش هیچ گاه برای یمن که اهداف آنها گره به نابودی آن خورده است، برجسته نخواهد شد و در سکوت به سر خواهند برد.

فاجعه منا:

قریب به 5000 مسلمان در رمی جمرات، به دست بی کفایتی و سوء مدیریت آل سعود قربانی شدند.فاجعه ای بسیار دردناک که تالم آن عالمی را درگیر خود کرده است و شاید جزء جانسوزترین فجایع انسانی رخداده در تاریخ بشریت است که در سکوت مجامع غربی و به خصوص کشورهای مدعی حمایت از حقوق بشر مثل امریکا سپری شد.

روابط آل سعود و خاندان پادشاهی با دولت امریکا قطع به یقین مانع و بازدارنده موضع گیری اوباما یا سایر شخصیت های امریکایی می شود چرا که عربستان مطامع و اهداف امریکا در منطقه پیگیری می کند و بخش از ماموریت بازسازی قدرت امریکا در منطقه بر عهده این خاندان بی کفایت گذارده شده و از این امریکا هیچ گاه واکنشی علیه این فاجعه از خود بروز نخواهد داد.

برچسب‌ها: 

دیدگاه شما