به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «بهارانه»؛ در جلسه کارگروه اشتغال شهرستان بهار، یوسف شعبانی مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان همدان گفت: باید کارکرد و عملکرد دستگاههای مربوطه در سال گذشته در حوزه مشاغل خانگی و ایجاد اشتغال کاملاً شفاف شده و برای ادامه راه امسال مورد استفاده قرار گیرد.
شعبانی یکی از افتخارات استان همدان را اشتغال پایدار بیش از ۹ هزار نفر در سال گذشته خواند و گفت: سهم شهرستان بهار از این تعداد بیش از یکهزار و ۳۰۰ نفر بوده است که تمامی این افراد بیمه اجباری شدهاند.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان گفت: باید بتوانیم از ظرفیتهای بالقوه در اختیار مردم آنها را به ظرفیتهای بالفعل ارتقاء دهیم.
شعبانی با بیان تلاشهای اداره کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی در دو سال گذشته افزایش تعهد اشتغال را بهصورت عملیاتی عنوان کرد و افزود: در سال جدید به سمت کیفی سازی آمار اشتغال پایدار حرکت مینماییم که تعداد ۱۷ هزار و ۶۹۹ نفر را طبق آمار به سمت اشتغال پایدار باید حرکت دهیم.
وی گفت: در حوزه اعتبارات مشاغل خانگی بهمیزان۱۰۳ میلیارد ریال پرداخت تسهیلات در شهرستان بهار بوده است که رتبه دوم را در استان کسب نموده و تلاش خواهیم کرد که امسال نیز در این زمینه کمک شایان به توسعه اشتغال خانگی انجام پذیرد.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان در تشریح سیاستگذاری این اداره در سال جاری، اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی را در اولویت برنامههای اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی ذکر کرد و گفت: اولویت ما اشتغال فارغ التحصیلان است که مدیران مربوطه، توجه به این امر داشته باشند که از نان شب واجبتر است که برای بیکاری فارغ التحصیلان تعیین تکلیف شود که دستگاه های مربوطه مکلفند ۲۵ درصد کلیه تسهیلاتِ در اختیار دستگاهها، صرفِ اشتغال فارغ التحصیلان شود.
وی اولویت دوم را توسعه اشتغالهای کارفرمایی در اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی عنوان کرد و افزود: توسعه طرحهای کارفرمایی و اشتغال زایی از این طریق به اشتغالهای پایدار و بیمههای اجباری کمک مینماید که همین امر موجب جهش اشتغال نیز میشود.
شعبانی ضمن شریح اولویتهای سال جاری اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی تأکید کرد: ۲۵ درصد کل تسهیلات باید در حوزه شکیل و توسعه تعاونیها باشد.
وی از ابلاغ برنامه هفتم توسعه از امسال گفت و تصریح کرد: در هر سال از ابلاغ برنامه هفتم توسعه باید ۲ درصد پیشرفت که پیشبینی شده است داشته باشیم.
شعبانی در همین راستا تشکیل تعاونیهای توسعه و عمران را در دستور کار اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی عنوان کرد و گفت: تکمیل زنجیره ارزش که شهرستان بهار در این حوزه ظرفیت بزرگی مثل حوزه چرم و سفال دارد حائز اهمیت است.
وی زنجیره ارزش را در استان در چهار بخش چرمسازی، سفالسازی، کشمش و پوشاک ذکر کرد و نیمی از آن یعنی دو بخش سفال و چرم را در شهرستان بهار تکمیل کننده زنجیره ارزش عنوان کرد و گفت: تسهیلات لازم برای این امر پیش بینی شده است و ما نگاهمان در حوزه کسب و کار ابتدا حفظ وضعیت موجود و دوم تکمیل زنجیره ارزش است.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کمک به توسعه کمی و کیفی را اینگونه مطرح کرد: مردم باید نتیجه اقدامات مسئولان را در سفره معیشتی خود ببینند که باورما ن است که کیفیسازی فعالیتها لازم است و همین مورد به عنوان سیاست کاری در دستور کار است.
وی با تأکید بر تحقق شعار سال رهبر انقلاب مبنی بر جهش تولید با مشارکت مردم گفت: حرکت لاک پشتی نباید انجام شود و باید سریع و با حضور مردم کارها صورت پذیرد که ایده مردمی کسب و کار در شهرستان بهار بسیار عالی است و مصداقهای آن موجود است و باید در تشکیل کانونهای کسب و کار خانگی با محور مردم فعالیتهای اقتصادی گسترش یابد.
شعبانی استفاده از ظرفیت خیرین را برای توسعه فضای کسب و کار بسیار موثر عنوان کرد و ایجاد کانونها و خوشههای کسب و کار در شهرستان و تلفیق آن با خیرین این حوزه را نیازمند برنامهریزی دانست.
انتهای خبر/ ع
دیدگاه شما