به گزارش بهارانه، امام جمعه بهار در شورای آموزش و پرورش شهرستان بهار با اشاره به اینکه شاکله اصلی نسل جوان در مدارس شکل می گیرد، اظهار داشت: دوره آموزش در مدارس مهمتر از مقطع دانشگاه است، چرا که رشد عقلانی نسل جوان در دوره مدرسه صورت می گیرد، پس اگر ما این اندیشه را داشته باشیم که نسل امروز آیند سازان فردا هستند و سرنوشت یک ملت به دست این نسل رقم می خورد باید توجه بیشتری را به تجهیز فضاهای استاندارد آموزشی داشته باشیم.
حجت السلام حبیب الله حاتم نیا ادامه داد: اگر نسل جوان خوب آموزش داده شوند در عمران و آبادانی کشور نقش موثری را ایفا خواهند کرد و این مهم جزء با توسعه و آبادانی فضاهای آموزشی به عنوان مراکز تربیت و آماده سازی نسل آینده ساز امکان پذیر نخواهد بود.
رئیس آموزش و پرورش شهرستان بهار نیز در این جلسه گفت: کمبود فضای آموزشی شهرستان باید مورد توجه جدی مسئولان قرار بگیرد.
علی زارعی با اشاره به اینکه فضای آموزشی استان همدان جایگاه مناسبی در کشور ندارد، عنوان داشت: با توجه به اینکه سرانه فضای آموزشی شهرستان 15 سانتیمتر است، از این حیث مجموعه فضای آموزشی شهرستان جایگاه آخر استان را دارد تا جایی که خود استان نیز رتبه بیست و چهارم کشور را در این خصوص دارد.
زارعی افزود: مجموعه آموزش و پرورش شهرستان در سال جاری با ارتقاء کیفی و کمی آموزش ها موفق به کسب جایگاه ششم استان در مقطع اول متوسطه، رتبه هفتم استان در مقطع دوم متوسطه، رتبه هفتم استان در مقطع چهارم متوسطه را به خود اختصاص داده است.
وی اظهار داشت: این مجموعه در رشته های فنی حرفه ای با رشد چهار درصدی نیز رتبه هفتم استان و در کار و دانش نیز با رشد 14 درصدی جایگاه پنجم استان را کسب نموده است.
زارعی با اشاره به اینکه مقطع راهنمایی شهرستان نیز رتبه اول استان را در میزان قبولی و میانگین نمرات کسب نموده اظهار داشت: در خصوص فعالیت های غریب به ده گروه آموزشی شهرستان رتبه اول استان همدان را در سال جاری به خود اختصاص داده است.
وی در خصوص زمان ثبت نام دانش آموزان مقاطع مختلف برای سال تحصیلی جدید نیز اعلام داشت: با شروع ثبت نام از 15 تیر ماه تا کنون 10 هزار و 620 نفر اقدام به ثبت نام در آموزشگاه های شهرستان نموده اند.
زارعی با اشاره به اینکه در سال جاری مجموعه آموزش و پرورش شهرستان کمبود نیروی انسانی ندارد، اظهار داشت: سازماندهی نیرو های انسانی برای آموزش در 33 آموزشگاه و 85 کلاس شهرستان صورت گرفته است و دبیران پایه اول متوسطه نیز به علت تغییر کتب درسی تحت آموزش ضمن خدمت قرار خواهند گرفت.
معاونت پشتیبانی و امور مالی آموزش و پرورش شهرستان بهار نیز در این جلسه اعلام داشت: 37 و نیم درصد از مدارس شهرستان جزء مدارس تخریبی به شمار می رود.
علی اصغر بهمنی ادامه داد: 32 مدرسه در شهرها با 72 کلاس و 69 مدرسه در روستاهای با 15 کلاس در شهرستان فرسوده بوده و باید تخریب شوند.
بهمنی افزود: از 112 مدرسه موجود در شهرستان 25 مدرسه با 97 کلاس نیاز به مقاوم سازی در برابر حوادث غیر مترقبه، 21 مدرسه نیاز به احداث سرویس بهداشتی و 20 مدرسه نیز نیاز به آسفالت ریزی دارند.
وی اعلام داشت: 82 درصد از مدارس شهرستان از وسایل گرمایشی استاندارد برخوردار نیستند و تنها 18 درصد از مدارس دارای وسایل گرمایشی مناسب هستند.
بهمنی با اشاره به اینکه هزار و 490 دانش آموز در 9 مدرسه ابتدایی در شهرستان تحت آموزش قرار دارند، اعلام داشت: 6 مدرسه از میزان مذکور به صورت چرخشی در فضای نامناسب در حال فعالیت هستند.
وی همچنین با اشاره به آموزشگاه های درصدد تخریب شهرستان، عنوان داشت: 8 آموزشگاه در 3 شهر و 45 کلاس در روستاهای شهرستان در حال تخریب هستند.
دیدگاه شما