به گزارش بهارانه، حجت الاسلام حبیب الله حاتم نيا در مراسم تجلیل از فعالان قرآنی شهرستان بهار با بیان اينکه قرآن کريم در برگيرنده هدايت و سعادت انسان در دنيا و آخرت است، اظهار داشت: قرآن باب معرفت خدا است، هر کس ميخواهد از خودبيني و بزرگ بيني به دور باشد بايد سراغ قرآن اين کتاب روشن الهي برود و از او مدد گيرد.
وي با اشاره به دلايل مهجوريت قرآن در جامعه امروز، گفت: فراموش کردن مفاهيم و معارف قرآن کريم و غفلت از آنها، باعث شده که مردم به دستورها و پيامهاي راهگشا و هدايتگر اين کتاب مقدس توجه نکنند و فرهنگ قرآن در ميان مردم به دست فراموشي سپرده شود.
حاتم نیا اذعان داشت: بسياري از مردم به جاي عمل به قرآن، تنها آن را به عنوان يک کتاب مقدس يا به قصد ثواب آن را تلاوت ميکنند، در حالي که قرآن کريم براي هدايت و تربيت انسانها نازل شده و مردم بايد با عمل به دستورها و فرمانهاي آن، براي رسيدن به کمال و نزديک شدن به خداوند را بپيمايند و در آيات آن تدبر و تفکر کنند.
وي اظهار داشت: نخستين قدم براي پررنگ شدن قرآن و عترت اعتمادسازي نسبت به کلام خدا و اهل بيت(ع) است که به عنوان کارشناس عالم هستي پويا و زندهاند.
حجت الاسلام حاتم نیا ترويج فرهنگ تدبر و تفکر را از گامهاي احياي قرآن و عترت ذکر کرد و افزود: بايد فرهنگ تدبر در قرآن ترويج شود.
وي افزود: عمل به قرآن، اطاعت از نسخههاي آسماني و دفاع از قرآن از ديگر گامهايي است که در احياي قرآن و اهل بيت(ع) تأثيرگذار است.
حاتم نیا آشنايي با قرآن و انس گرفتن با آيات الهي را راه سعادت دنيا و آخرت برشمرد و عنوان کرد: آشنا کردن نوجوانان و جوانان با قرآن کريم در مرحله نخست بايد از خانوادهها و از همان دوران کودکي با تلاش و کمک پدران و مادران انجام شود و پس از آن، مدارس و آموزش و پرورش نقش بسيار مهم و اساسي در اين زمينه بر عهده دارند.
قرآن و عترت بايد در زندگي مردم حضور داشته باشد
مدير بنياد قرآن استان همدان نیز در این مراسم گفت: قرآن و عترت به عنوان بالاترين کارشناس بايد در زندگي مردم حضور داشته باشد.
جواد صدیق اذعان داشت: همنشيني با اصحاب قرآن يکي از توفيقات خوب الهي است.
صديق با تاکيد بر انس و الفت بيش از پيش با فضاي بهاري قرآن اظهار داشت: همه بايد تلاش کنند تا با رعايت نکات اخلاقي اشاره شده در قرآن به پايبندي اصول ديني و قرآني در زندگي خود جامه عمل بپوشانند.
وی با اشاره به اینکه قرآن جامعترين قانون براي تعالي بشريت است، افزود: می توان با خواندن، شنيدن، دلسپردن و عملکردن به درس های قرآن در زندگي بهرههای بسیار جست.
صدیق با تاکيد بر اينکه نبايد صرفاً به حفظ آيات الهي بسنده کرد، گفت: حافظان و قاريان قرآن بايد به مفهوم آيات و تفسير آن توجه بيشتري داشته و در آن تدبر کنند.
وی اظهار داشت: امروز مردم کارشناس و متخصص محور هستند بنابراين قرآن و عترت به عنوان بالاترين کارشناس بايد در زندگي مردم حضور داشته باشد.
لازم به ذکر است که در پايان مراسم 23 نفر از فعالان قرآني تجليل شد.
دیدگاه شما