به گزارش بهارانه به نقل از شبکه اطلاع رسانی دانا، مجمع خیرین سلامت، بنابر تأکید مقام معظم رهبری در زمینه واگذاری سلامت مردم به مردم، از سال 85 کار خود را آغاز کرده و برنامه ریزی برای تبلیغات و فرهنگ سازی فعالیت های خیرخواهانه بهداشتی و درمانی در جهت ارتقاء بخش سلامت کشور یکی از اهداف این مجمع است.
با توجه به فعالیت مجمع خیرین سلامت با رویکرد غیردولتی، غیرسیاسی و غیرانتفاعی و مشترکاتی که در نحوه خدمت رسانی و اهداف این مجموعه با بسیج سازندگی وجود دارد، بنابراین می توان تا حدودی همکاری این مجمع را با بسیج سازندگی بسیار سازنده تلقی کرد.
سیدرضا نیری مشاور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به عنوان دبیرکل مجمع خیرین سلامت توضیحات بیشتری در زمینه فعالیت های این مجموعه ارائه می دهد که در ادامه، شرح این گفتگو را می خوانیم:
در خصوص فعالیت های خودتان در مجمع خیرین سلامت برایمان بگویید.
در سال 85 وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به همراه تعدادی از خیرین استان فارس با رهبر معظم انقلاب دیدار کردند که در این دیدار معظم له مبنی بر واگذاری سلامت مردم به مردم، توصیه هایی را مطرح نمودند. پس از آن بنده با توجه به تجربیاتی که از خدمات چندساله خود داشتم، از سوی وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای حضور در عرصه سلامت دعوت به همکاری شدم و به عنوان «مشاور وزیر و رییس ستاد مرکزی خیرین سلامت» کار خود را در این حوزه آغاز کردم.
هیات امناء مجمع خیرین سلامت کشور با حضور تعداد ۵۳ نفر از نخبگان و امناء از خیرین برجسته و پر توان راه اندازی شد و بنابراین اکنون حدود سه سال است که در جهت عمل به فرامین مقام معظم رهبری در امر سلامت کشور فعالیت خود را آغاز کردیم.
آیا در طول این مدت که مجمع خیرین سلامت کار خود را آغاز کرده است، چه اقداماتی را به انجام رسانده است؟
مقام معظم رهبری فرمودند که سلامت یکی از مهمترین موضوعاتی است که مسئولان باید به آن توجه کنند و علاوه بر این تأکید کردند بر این مسئله که تعداد خیرین در کشور ما زیاد است اما این خیرین متفرق هستند.
همانطور که ایشان امر فرمودند ما در رابطه با مسئله سلامت مشغول شدیم و در حال حاضر 140 شعبه از این مجمع در کل کشور ایجاد شده و حدود 5 هزار نفر از نخبگان کشور عضو هیئت امنا و هیئت مدیره این تشکیلات هستند.
ما در واقع تمام تلاش خود را در جهت تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری و گرد هم آوردن خیرین سراسر کشور به کار گرفتیم و حدود 30 هزار نفر از خیرین به عضویت این تشکیلات در آمدند.
آیا در مجمع خیرین سلامت، فعالیتی را در ارتباط با بسیج انجام داده اید؟
بنده، خودم مایل به انجام اقداماتی هستم که بسیج در آن ها می تواند مؤثر باشد و به همین جهت نیز تمام تلاش خود را در همین راستا به کار می گیریم. انشاءالله امسال تصمیم داریم کارهای بیشتری در رابطه با سلامت و برنامه های بسیج سراسری در کشور به انجام برسانیم. باید در این زمینه برنامه ریزی مناسبی صورت بگیرد که انشاء الله خدا کمک کند و آنطور که انتظار داریم بتوانیم عمل کنیم.
رویکرد بسیج سازندگی در سال جاری بر محور اقتصاد مقاومتی است. به نظر شما مجمع خیرین سلامت چه اقداماتی را می تواند در جهت تحقق حماسه اقتصادی در سال جاری به انجام رساند؟
اینکه رئیس سازمان بسیج مستضعفین در سال جاری بارها بر مسئله تحقق حماسه اقتصادی بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری تأکید داشتند و رویکرد بسیج را نیز بر مبنای همین مسئله عنوان کردند، باید از سوی همه دستگاه ها صورت بگیرد.
مجمع خیرین سلامت نیز در 2 سال گذشته اینچنین عمل کرده و در سال جاری هم توسعه و تحقق این بخش را در برنامه های خودمان با جدیت دنبال می کنیم.
مجمع خیرین سلامت در عرصه عملیاتی در چه حوزه هایی ورود پیدا کرده است؟
در طول 2 سال و نیم حدود هزار مرکز درمانی توسط مجمع خیرین سلامت در کشور ساخته شده و به دانشگاه ها و وازرتخانه ها تحویل داده شده است. این مراکز درمانی شامل بیمارستان، درمانگاه، خانه بهداشت و اورژانس جاده ای بوده و علاوه بر آن کار تجهیز بیمارستان ها نیز بخش دیگری از اقدامات این مجمع محسوب می شود و همانطور که گفتم با توجه به ظرفیت های موجود، قصد داریم امسال کارهای بیشتری را در ارتباط با بسیج انجام دهیم.
دیدگاه شما