به گزارش خبرنگار بهارانه، نصرت الله گل کارزاده در ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرستان بهار اظهار داشت: دو فریضه متعالی امر به معروف و نهی از منکر آنچنان در آیات و روایات اسلامی و دین مبین اسلام تجلی می کند که اگر به ظاهر از اساس دین کنار گذاشته شود، دین فاقد روح جمعی، مسئولیت پذیری در برابر دیگران و انتخاب یک زندگی جزیره ای و جامعه ای مملو از فساد خواهد بود.
گل کارزاده با اشاره به اینکه تمامی واجبات توسط امر به معروف و نهی از منکر اقامه می گردد، ادامه داد: قرآن یکی از صفات مومن واقعی را عمل به این دو فریضه الهی بازگو کرده است.
وی افزود: امروز جوامع ما نیاز مبرمی به احیاء امر به معروف و نهی از منکر دارند چرا که هجمه فرهنگی دشمن سبب بروز بسیاری از منکرات در بین مردم به خصوص نسل جوان شده است پس بر همگان به خصوص مسئولان واجب است که به احیاء این دو فریضه جامعه را از مسیر منکرات خارج سازنند.
گل کارزاده با اشاره به اینکه مدیران دستگاههای اجرائی احیاء امر به معروف و نهی از منکر را باید از محیط اداره محل خدمت خود آغاز کنند، اظهار داشت: مدیران و مسئولان امروز در جایگاه برتر احیاء این دو فریضه الهی هستند بنابراین یابد با عمل به شئونات این فریضتین محیط محل خدمت خود را عاری از منکرات احتمالی کنند.
وی اذعان داشت: عمل نکردن به امر به معروف و نهی از منکر در جامعه ای که منکرات در آن برگزار می شود، بزرگترین ظلمی است که در حق دین اسلام می شود.
گل کارزاده خطاب به آمران به معروف و ناهیان از منکرگفت: احیاء کنندگان این دو فریضه الهی دقت داشته باشند که اجرای فریضیتن در میان مردم به خصوص نسل جوان باید همراه با اعمال و رفتاری باشد که جزء اصلی این دو فریضه است و نباید سبب ایجاد شائبه ای در آنها شود.
وی افزود: باید با آداب و شرایطی که دین مبین اسلام برای اجرای امر به معروف و نهی از منکر سفارش کرده است به احیاء آن پرداخت.
گل کارزاده عنوان داشت: آمران به معروف و ناهیان از منکر خود باید عاری از اعمال و رفتار ناشایست باشند تا هنگام عمل به این دو فریضه در بطن مردم، افراد با مشاهده اعمال و رفتار آنها خود از انجام منکرات دوری کنند.
وی همچنین با اشاره به اقدامات انجام شده توسط ستاد احیاء شهرستان در ایام عزاداری امام حسین (ع) و یاران شهیدش، اعلام داشت: اعضای ستاد احیاء شهرستان در ایام سوگواری سالار شهیدان اقدام به برگزاری تجمع عزاداران در صبح تاسوعا، سیاه پوش کردن شهر، برگزاری جلسات توجیهی برای مداحان اهل بیت بمنظور کاهش بدعت ها و خرافه ها در مراسمات عزاداری، اهتمام ویژه در اجرای فریضتین امر به معروف و نهی از منکر در سطح شهرستان، برگزاری همایش امر به معروف و نهی از منکربا دعوت از فعالان این عرصه، برگزاری مسابقات فرهنگی در سطح مدارس، برگزاری تجمع دانش آموزان آمر به معروف و ناهی منکرو تشکیل تیم های تذکر لسانی در سطح مدارس، نموده اند.
امام جمعه شهر بهار نیز در این ستاد گفت: احیاء امر به معروف و نهی از منکر راه سفیران الهی و صالحان روزگار است.
حجت لاسلام حبیب الله حاتم نیا افزود: مدیران و مسئولان یک جامعه اسلامی باید آمران به معروف و ناهیان از منکرباشند واین فریضتین ارزشمند اسلامی را ابتدا باید از خود آغاز کنند.
حاتم نیا ادامه داد: قضاوت به حق و به دور از حب و بغض، داشتن انصاف، عدالت وستم نکردن به افراد زیر مجموعه خود، باید در رأس ویژگی ها و خصایص یک مدیر آمر به معرو و ناهی از منکر باشد.
وی با اشاره به اینکه ائمه اطهار (ع) بر ارزش اجرای امر به معروف و نهی از منکر تا بدان جا تأکید کرده اند که دیگر فرائض به وسیله این دو فریضه انجام می گیرد، اظهار داشت: تمامی واجبات، خوبی ها، ارزش ها و حتی جهاد فی سبیل الله به فرموده امام علی (ع) در مقابل امر به معروف و نهی از منکر به مثابه آب دهان در مقابل دریای بی کرانه است پس عمل به این دو فریضه اصل و اساس تمام ارزش ها است.
حاتم نیا با بیان اینکه نسل جوان باید با فلسفه فریضتین امر به معروف و نهی از منکر آشنا شوند، اذعان داشت: اگر نسل جوان با ارزش و اهمیت این دو فریضه الهی به خوبی آشنا نشوند محال است که به آن عمل کنند.
وی افزود: متولیان و آمران امر به معروف و نهی از منکر در جوامع باید به نحوی رفتار کنند که نسل جوان به سمت و سوی انجام این دو فریضه و نتایج عمل به تمایل کامل داشته باشند.
دیدگاه شما