آخرین اخبار

3. دى 1392 - 9:32   |   کد مطلب: 8107
نماینده مردم کبودراهنگ و بهار در مجلس پیرو برطرف کردن، بررسی و نظارت بر مشکلات مردم کبودراهنگ بویژه روستاها در جلسه‌ای با حضور مسئولان و مردم در روستاهای ناصرآباد و ایده‌لو حاضر شد و به صورت چهره به چهره پای صحبت‌های مردم این دیار نشست.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بهارنه به نقل از کورنگ محمدعلی پورمختار در این نشست گفت:آنچه برای ما اهمیت ویژه و خاص دارد، استفاده تمام و کمال از ظرفیت‌ها و توانمندی‌هاست که لازمه توسعه منطقه محسوب می‌شود و با برنامه‌ریزی درست و هدفمند و تلاش می‌توان بر قسمتی از مشکلات غلبه کرد.

وی اظهار داشت: بزرگ‌ترین منافع پیش روی مسئولان اجرایی، کمبود و نبود کافی بودجه است و با توجه به تحریم‌های دشمنان، کاهش درآمدهای کشور از صادرات نفت و محصولات وابسته آن تأمین می‌شد؛ لذا دولت مجبور است بودجه کم را صرف نیازهای اولیه کشور کرده و از انجام و ادامه پروژه‌های عمرانی صرف نظر کند که این مشکل در سراسر کشور یکسان است پس مسئولان مجبورند نیازها را اولویت‌بندی نکرده و طبق اولویت اول مردم(درخواست‌های مردم) اقدام کنند.

ضعف مسئولان، وقت ما را هم گرفته است

پورمختار گفت: از لحاظ قانونی اجرای پروژه‌های عمرانی، برطرف کردن نیازهای مردم، رسیدگی و برطرف کردن مشکلات و مسائل بر عهده مسئولان اجرایی دولت است که متأسفانه وجود نیازهای مبرم مردم و درخواست‌های پی در پی آنان به طرق مختلف از نمایندگان، ما را از انجام وظیفه اصلی خود که قانونگذاری و نظارت است، دور کرده است.

همچنین این امر وقت و فکر نمایندگان را برای مطالعه و بررسی در مورد قانون‌های درست و هدفمند گرفته است و این باعث می‌شود که گاه نمایندگان به قانونی نادرست و بیهوده رأی مثبت دهند که بعدها این قانون‌ها مشکلات فراوانی را برای مردم و مسئولان و خود نماینده‌ها ایجاد کند.

وی ادامه می‌دهد: اگر مسئولان اجرای وظایف خود را به درستی انجام دهند و با حضور در بین مردم و آشنایی با مسائل و مشکلات از نزدیک و ثبت نیازهای آنان، اولویت‌بندی کردن نیازها و تشکیل کمیته‌های برنامه‌ریزی برای رفع آنان تلاش کنند، نماینده نیز صرفاً وقت خود را صرف قانونگذاری‌های درست، مفید و کارآمد خواهد کرد و با نظارت و پیگیر در کنار دولت و مسئولان اجرای پیشرفت و توسعه کشور را در پی خواهیم داشت.

پورمختار مهمترین مشکل منطقه را بیکاری جوانان عنوان می‌کند که با تشکیل تعاونی‌های توسعه شهرستان قسمتی از این مشکلات برطرف خواهد شد.

وی اضافه می‌کند: برای اشتغالزایی جوانان، اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی و تمامی دستگاه‌های اجرایی با تشکیل تعاونی‌های شهرستانی سعی در برطرف کردن این مشکلات دارند و اعضای عضو این تعاونی‌ها در پروژه‌های اجرایی شرکت می‌کنند و سود حاصل از این تعاونی‌ها به اعضا تعلق می‌گیرد.

نماینده مردم در مجلس همچنین از بررسی ضمانت‌های بانکی در مجلس خبر داد و گفت: برای ایجاد مشاغل خانگی، صنایع تولیدی و کشاورزی در روستاها و پرداخت و دریافت تسهیلات برای اجرای طرح‌های مختلف تولید و کشاورزی، بحث ضمانت‌های بانکی حتماً بررسی و رسیدگی خواهد شد که مردم علاقه‌مند به این حوزه‌ها با آرامش خاطر بهتری دست به تولید و صنعت بزنند.

وی مسئولان را به صعه‌صدر در برابر خواسته‌ها و نیازهای مردم توصیه کرد و گفت: با کنترل مدیریت، تغییر فرهنگ‌های غلط به فرهنگ‌های درست و اندیشه‌ها و حمایت از تولید، پیگیری مطالبات و درخواست‌های مردم از مدیران و با دور گذاشتن ملاحظات و صبر برای حل مشکلات و نیازهای مردم تلاش کنید.

یدا… ابراهیم‌خانی بخشدار مرکزی کبودراهنگ نیز بررسی مشکلات و مسائل مردم و روستاها از نزدیک را نگاهی ویژه‌ به توسعه و عمران استان با محوریت روستاها عنوان کرد و گفت: اعتبارات دهیاری‌ها و روستا بر اساس سرانه جمعیت توزیع می‌شود که دهیاران هر روستا با توجه به نیاز و اولویت درخواست مردم، این اعتبارات را برای عمران و آبادانی روستاها صرف می‌کنند.

وی از اجرای ۱۴ اقدام و برنامه در روستای ایده‌لو گفت و اظهارداشت: بهسازی روستا از جمله زیرسازی‌ها(عقب‌نشینی، جدول‌گذاری و…) با همت دهیاری صورت گرفته و بزودی آسفالت آن نیز انجام و هزینه‌های آن هم از اعتبارات پروژه‌های ملی تأمین می‌شود.

همچنین ساخت خانه عالم، گازرسانی، تأمین آب آشامیدنی نیز با یک میلیارد تومان هزینه، ساماندهی گلزار شهدا، احداث تعاونی روستا، استقرار مرکز خرید گندم منطقه در ایده‌لو، احداث دفتر دهیاری با بیش از ۳۰ میلیون تومان اعتبار، احداث پل داخل روستا و موارد دیگر از اقداماتی است که در این روستا صورت گرفته است.

رئیس جهاد کشاورزی کبودراهنگ نیز گفت: بیش از ۶۴ میلیون تومان برای لایروبی قنوات هزینه شده و در بخش حمایت از کشاورزان هم ۳۶ میلیارد تومان به خرید ماشین‌آلات کشاورزی تخصیص یافته است همچنین حمایت از اجرای طرح‌های تولیدی کشاورزی چون طرح‌های گلخانه‌ای، مرغداری‌ها، تولید قارچ و محصولات گلخانه‌ای نیز صورت گرفته است.

مصطفی نویدی ادامه داد: اجرای طرح بیمه کشاورزی نیز مدنظر است که با عضویت در صنف کشاورزان می‌توانند ۵ نفر از کارگران خود را بیمه کنند همچنین پرداخت تسهیلات بانکی نیز برای طرح‌های تولیدی و کشاورزی نیز در نظر داریم همچنین احداث شهرک‌ها و مجتمع‌های گلخانه‌ای را هم می‌توان از پروژه‌های ملی پیگیری کرد.

دهیار روستا ایده‌لو و ناصرآباد نیز به نمایندگی از مردم روستاهای خود نداشتن آب شرب و خانه بهداشت و خانه عالم، بهسازی روستا، نداشتن گاز و یا سیستم گرمایشی برای برخی مدارس و مناسب نبودن جاده آسفالت بین روستاها را از عمده مشکلات روستای ناصرآباد عنوان شد همچنین نداشتن کتابخانه، سالن ورزشی و آسفالت خیابان‌های اصلی نیز از مشکلات روستای ایده‌لو بیان شد که از مسئولان اجرایی خواستار رسیدگی و برطرف کردن این خواسته‌ها و نیازها شدند.

دیدگاه شما