به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی بهارانه، حجت الاسلام حبیب الله حاتم نیا در خطبه های نماز جمعه ضمن دعوت نمازگزاران به تقوای الهی، اظهار داشت: در زندگی خدا را در نظر بگیرید و باور کنید که روزی می آید که عمل های انسان علیه او است.
حجت الاسلام حاتم نیا با بیان اینکه اعمال صالح را با نیت خالص انجام دهید تا مثمر ثمر باشد، عنوان داشت: اهل تقوا دارای منطق و شیوه های درستی از زندگی هستند، پس به نسل جوان خود نیز این شیوه ها را آموزش دهید تا از گرایش به سبک زندگی غربی دوری کنند. وی با اشاره به اینکه غربی ها به دنبال حکومت بر اذهان و افکار نسل جوان هستند، ابراز داشت: بنابراین با تربیت صحیح فرزندان خود به شیوه و روش دین مبین اسلام، مانع از رسیدن دشمن به هدف خود شوید.
وی با تشکر از مردم بهار در برپایی مطلوب مراسمات عزاداری در ماه های محرم و صفر، اذعان داشت: ائمّه اطهار(ع) با تأکید بر برگزارى مراسم عزادارى حسینى، برنامه آن حضرت را محورى براى وحدت مردم قرار دادند، به گونه اى که امروزه در ایام شهادتش میلیونها انسان با اختلاف طبقات و نژاد و مذهب در هر کوى و برزن به عزادارى آن حضرت بپاخواسته و گرد بیرق حسینى اجتماع مى کنند.
حاتم نیا افزود: در واقع ائمّه اطهار(علیهم السلام) با ترغیب مردم به اقامه مجالس حسینى از پراکندگى نیروها جلوگیرى به عمل آوردند و توده هاى متفرّق را بسیج کردند و با ایجاد وحدت و یکپارچگى در میان آنها قدرت عظیمى را به وجود آوردند.
وی با تقدیر از تجمع مردم شهرستان بهار به مناسبت گرامیداشت نهم دی ماه با اشاره به اینکه توطئه دشمنان در سال ۸۸ با حرکات سیاسی خنثی نمی شد، اظهار داشت: خنثی سازی توطئه های دشمنان نیازمند یک حرکت عظیم و جدی بود، که مردم همیشه در صحنه ایران با یک جنبش همگانی در نهم دی ماه بساط فتنه و فتنه گران را در هم پیچیدند لذا حادثه ۹ دی در تاریخ کشور ماندگار شد.
حاتم نیا افزود: در قضیه ۹ دی هم پای امام حسین (ع) در میان بود و هم انقلاب، اگر آن حرکات سخیف و گریه آور از سوی گروه های فتنه گر در روز عاشورا سر نمی زد، این حرکت عظیم مردمی هم به وجود نمی آمد.
وی با اشاره به تأثير نهاد وقف به عنوان يک سنت ماندگار و به جاي مانده از پيامبر گرامي اسلام (ص) در پيشرفت هاي علمي، فرهنگي، اجتماعي و سياسي در جهان اسلام افزود: مسلمانان با آگاهي از ثمرات ماندگار وقف و بر اساس انگيزه هاي خير خواهانه ، آثار ماندگار و صالحات و باقياتي از خود به يادگار گذاردند که نتايج آن امروزه بر هيچ کس پوشيده نيست، زيرا وجود هزاران مرکز علمي، آموزشي، معنوي شاهد و گواه آشکاري بر اين مدعا است.
حاتم نیا با بیان اینکه امروزه نام واقفين بر تارک موقوفات کشور مي درخشد و اين درحالي است که حتي نامي از فرزندان نوادگان انها وجود ندارد، عنوان داشت: آدمي با وقف بخشي از اموال خود ضمن کسب رضاي الهي و پيروي از سنت و سيره پيامبر گرامي اسلام (ص) و اهل بيت معصومين (ع) نام نيکوي خود را جاودانه مي سازد و امروز شاهديم کساني که صدها سال است در خاک آرميده اند، از ثمرات وجود موقوفات آنها، بخش عظيمي از جامعه بهره مند هستند.
وی با اشاره به اینکه وقف تأسيسي اجتماعي است که از وارستگي و آزادگي و علو طبع واقف خود حکايت مي کند و به عمل خير واقف، مهر ابديت و جاودانگي مي زند، اظهار داشت: سنت وقف از مصاديق بارز احسان و خيرخواهي است که انسان در نتيجه تعاليم انبياي الهي آن را از گذشته هاي بسيار دور تاريخ به وجود آورده و در صحنه حيات انساني به صورت پديده اي اجتماعي براي همه نسل ها به وديعت نهاده است .
دیدگاه شما