به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی بهارانه، علی بقایی هدف از برگزاری این جشنواره را آشنا کردن هر چه بيشتر جوانان و نوجوانان با فرهنگ و هنر اصيل اسلامي عنوان کرد و اظهار داشت: فعالیت جوانان و نوجوانان در حوزه های فرهنگی اجتماعی منطبق با آموزه های اسلامی موجب ارتقاي آگاهي آنها نسبت به فرهنگ اصیل اسلامی و نیز رشد و بالندگي اين فرهنگ در سطح جامعه خواهد شد.
بقایی هنر راعرصه اي نافذ، اثر گذار، فراگير دانست و افزود: به وسيله هنرمي توان پيام را به شيوه ی غير مستقيم به خواننده رساند و محمل مناسبي براي ذخيره نمودن بار فرهنگي، فكري و معنوي وانتقال آن به نسل هاي آينده است.
وی عنوان داشت: هنر صنایع دستی، قلمرو گسترده اي براي عرضه ی فرهنگ به مخاطب، مردم و به ويژه نسل جوان دارد كه رغبت و اشتياق وافري به هنر دارند تا جائیکه اين هنر در سطح كشور از حجم بالائی برخوردار است.
بقایی با بیان اینکه صنایع دستی در عین تكنيكي بودن باید داراي ارزش هاي ديني و انقلابي باشد تا دارای ماهيتی ارزشمند شود، اظهار داشت: آنچه که در هنر صنایع دستی بايد مد نظر باشد، جان مايه هايي است كه از فكر، ايمان، اخلاق، پاكي ها و فضيلت ها سرچشمه می گیرد و به بركت همین درون مايه است كه ، ارزش و اعتبار پيدا ميكند.
وی در خصوص برگزاری اولین جشنواره سفال استان همدان که با همکاری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در هفته جاری در سطح ملی برگزار خواهد شد، گفت: آثار ارائه شده به این جشنواره با موضوعاتی همچون بازخوانی ارزشها و آرمانهای انقلاب اسلامی مثل ولایت و رهبری، بیداری اسلامی، آشنائي با نفاق و فتنه، بصیرت، بسیج و دستاوردهای آن، فرهنگ انتظار و امید به فردا، فرهنگ و تفکر بسیجی، دفاع مقدس، حجاب، امر به معروف و نهی از منکر، وحدت، استقلال و آزادی، اخلاق اسلامی و تمامی مناسبتهای ملی مذهبی، نمادهای تاریخی استان همدان مانند آرامگاه باباطاهر، آرامگاه بوعلی، کتیبه گنجنامه، حرم آیت الله بهاری، میدان امام(ره) همدان وغیره، بیداری اسلامی همچون تبیین و تبلیغ اهداف و آرمان حرکت های اسلامی منطقه، تجلیل از مردم به پا خواسته، وغیره، شعار سال حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی و سبک زندگی اسلامی، است.
بقایی با بیان اینکه آثار ارسال شده به دبیرخانه جشنواره با توسط اساتیدی از میراث فرهنگی، بسیج هنرمندان و انجمن سفال لالجین به داوری گذاشته شد، اذعان داشت: در این جشنواره از 60 اثر ارسال شده به دبیرخانه، 9 اثر به عنوان برتر برگزیده شد که این آثار برگزیده به تولید انبوه در استان خواهد رسید.
وی افزود: بمنظور مطرح نمودن شهر لالجین به عنوان مهد هنر سفالگری ایران، از این پس غرفه هایی در اردوهای راهیان نور برای معرفی هنر این مردم به سایر هنرمندان کشور، دایر خواهد شد.
نمایشگاه آثار برگزیده جشنواره از تاریخ پانزدهم ماه جاری به مدت دو روز از ساعات پانزده الی هجده بعدازظهر در حوزه مقاومت امام علی (ع) لالجین به معرض دید علاقمندان گذاشته خواهد شد، همچنین مراسم اختتامیه این جشنواره نیز هفدهم ماه جاری ساعت نه و سی دقیقه صبح در سالن شهید آوینی شهر لالجین با حضور مسئولین و فرماندهان سپاه برگزار خواهد شد.
دیدگاه شما