به گزارش بهارانه؛سرهنگ محمدباقر زارعی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: پس از مراجعه شخصی به پلیس فتا و گزارش یک مورد برداشت غیرمجاز از حساب بانکی مراتب بهصورت ویژه در دستور کار پلیس فتا قرار گرفت.
وی ادامه داد: بررسی ها گویای این بود که چند روز پیش پیامی مبنی بر پرداخت سود سهام عدالت برای شاکی ارسال و از او درخواست شد برای دریافت سود سهام عدالت وارد لینک ارسالی شده و ۲۰ هزار ریال واریز کند.
رییس پلیس فتا استان همدان ادامه داد: پس از کلیک شاکی بر روی لینک ارسالی، بلافاصله نرمافزار جعلی "سهام عدالت" بر روی گوشی قربانی نصب شده و در ادامه ۹۶۰ میلیون ریال از حسابش برداشت می شود.
سرهنگ زارعی درباره این شیوه و شگرد کلاهبرداری بیان کرد: پس از ورود به لینک جعلی، سیستم به نرم افزار آلوده شده و ۲ اتفاق مهم رخ میدهد نخست این پیامک از شماره همراه قربانی به صورت انبوه برای افرادی دیگر ارسال که دیگران را در این چرخه کلاهبرداری دخیل می کند و در ادامه امکان دسترسی به حساب بانکی افراد برای کلاهبرداران میسر می شود.
وی اضافه کرد: با اقدام سریع کارشناسان مرکز فوریت های سایبری پلیس فتا استان همدان ۹۶۰ میلیون ریال پول سرقتی به حساب فرد قربانی بازگشت داده شد.
رییس پلیس فتا استان همدان تاکید کرد: سازمانها و نهادهای دولتی از شمارههای شخصی برای افراد پیامک ارسال نمیکنند بنابراین پیامکهای منتسب به سازمانها که با شماره شخصی ارسال می شود حیله مجرمین سایبری بوده و نباید به آنها اعتماد کرد.
سرهنگ زارعی گفت: شهروندان در صورت مواجهه با هرگونه موارد مجرمانه آن را از طریق مرکز فوریت های سایبری با شماره ۰۹۶۳۸۰ یا سایت پلیس فتا به آدرس الکترونیکی پلیس فتا به نشانی www.cyberpolice.gov.ir در بخش گزارشات مردمی گزارش کنند.
دیدگاه شما