13. خرداد 1392 - 9:02   |   کد مطلب: 4552
امام جمعه بهار گفت: هر چقدر که چشم انداز و برنامه طلاب عميق‌تر و با نگاهي بلندتر باشد، انگيزه کار و تلاش او نيز بيشتر خواهد بود.

 

به گزارش بهارانه، حجت‌الاسلام والمسلمين حاتم نيا در سومين اعتکاف علمي حوزه علميه صديقه کبري (س( ، طلبگي را حضور در ساحت حق و پاسداري از دين با تمام وجود دانست و اظهار کرد: طلبگي، توفيق بزرگي است و در مسير تحقيق و فهم دين و تبليغ و اجراي آموزه‌هاي ديني بايد با مشاوره، کارشناسي و مديريت، فعاليت کرد.

وي اعتکاف علمي را کار با ارزش و داراي تقدس دانست و افزود: حضور طلاب در برنامه هاي بحث و گفتگو و رفع اشکالات علمي و عمل به دانسته ها بسيار نيکو و پسنديده است.

امام جمعه بهار بر ترويج علوم قرآني توسط افراد حوزوي تاکيد کرد و گفت: بازآفريني، ترجمه و انتقال معارف ديني ضروري است و بر اساس روايت امام رضا (ع)، بي‌ترديد اگر محاسن کلام اهل بيت (ع) به خوبي تبيين شود، مردم جهان به فراگيري اين معارف، گرايش خواهند يافت

حاتم نیا بر توجه به واژه‌هاي قرآن در مباحثي چون صرف و نحو، بلاغت تأکيد و عنوان کرد: طلاب علوم ديني بايد به تجزيه و ترکيب عملي و کاربردي روي آورند، زيرا اگر قواعد اين دروس به صورت کاربردي آموزش داده شود، يادگيري بهتري دربر خواهد داشت.

 وي عنوان کرد: طلاب علوم ديني بايد هميشه در اصل طلبگي و انگيزه خود، تفکر، دقت و يادآوري داشته باشند.
امام جمعه بهار در ادامه، به شرايط کانديداي اصلح از منظر قرآن و روايات و مقام معظم رهبري اشاره کرد و گفت: داشتن علم و دانش، مديريت اقتصادي، امين بودن، طمعکار نبودن، حسن سابقه از شرايط کانديداي اصلح است.

حجت‌الاسلام حاتم نيا با اشاره به اهميت انتخابات خردادماه افزود: براي خلق حماسه سياسي بايد در انتخابات خردادماه حضوري باشکوه داشته باشيم و بايد در تحقق منويات مقام معظم رهبري تلاش بيشتري کنيم.

 وي بيان کرد: امروز چشم جهانيان به اين انتخابات است و نتيجه انتخابات خرداد براي دشمن بسيار مهم است.

وي خاطرنشان کرد: همه ما وظيفه بزرگي در قبال اين انتخابات داريم و کوتاهي‌کردن در شرکت در انتخابات چه در نظارت در اين انتخابات و چه شرکت‌کردن در اين وظيفه ملي، گناهي نابخشودني است.

مدير حوزه علميه خواهران بهار نیز گفت: ‌اعتکاف علمي با هدف تلاش براي عيني کردن رابطه علم و دين، تقويت جنبه تقدس علم‌آموزي و ارزش تفکر و بحث علمي، تشکيل حلقه‌هاي معرفت علمي در حيطه‌هاي تخصصي، ترويج روحيه علم‌آموزي و رفتار طلبگي و نشان دادن جايگاه علمي و فرهنگ طلبگي برگزار مي‌شود

معصومه عيوضي افزود: اين اعتکاف فرصتي براي تجربه تمرکز ذهن، بسترسازي براي ايجاد همدلي، بالا بردن سطح يادگيري، آموزش يادگيري بيشتر در زمان کم و فراهم کردن فرصت براي مرور مطالب درسي است.

 وي اضافه کرد: اين اعتکاف از اعتکاف عبادي گرفته شده و  در مدت سه روز حاضران با احکام، ادبيات عرب، تفسير، فقه و اصول و فلسفه منطق آشنا مي‌شوند.

وي ابراز داشت: همچنين مشاوره هاي تحصيلي، علمي پژوهشي، خانوادگي و اخلاق انتخاباتي و مسابقات ورزشي از ديگر برنامه‌هاي اعتکاف علمي است.

 

دیدگاه شما