28. مرداد 1392 - 8:36   |   کد مطلب: 5340
فرماندار شهرستان بهار گفت: تا زمانی که وضعیت اقتصادی مردم تثبیت نشود، هیچ اقدامی در راستای فرزند آوری توسط مردم صورت نمی گیرد.

به گزارش بهارانه، نصرت الله گلکار زاده در کار گروه امنیت و سلامت مواد غذایی شهرستان بهار با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری  و تاکید فراوان ایشان بر افزایش جمعیت کشور، اظهار داشت: عدم ثبات در وضعیت اقتصادی مردم، موجب شده تا مردم به فکر داشتن فرزندان بیشتر نباشند.

گلکار زاده به روند پیر شدن جمعیت کشور اشاره کرد و عنوان داشت: آموزش های تنظیم جمعیت و فرزند آوری سالم باید فراگیر شود، چرا که هنوز نسل جوان ما با این آموزش ها و شیوه های فرزند آوری سالم آشنایی ندارند و مسلما نبود اطلاعات لازم در مردم عواقب جبران ناپذیری را به دنبال دارد.

وی افزود: اجرای مصوبات کار گروه سلامت شهرستان به هیچ وجه مطلوب نیست.

گلکار زاده عنوان داشت: تنها 36 درصد از مصوبات این کار گروه که هر دو ماه یکبار تشکیل می شود، اجرا شده است و این اصلا قابل قبول نیست.

وی ادامه داد: مسئولین و اعضای کار گروه باید توجه داشته باشند که برگزاری این جلسات با هدف رفع نواقص موجود در شهرستان است، بنابراین مصوباتی که به آنها ابلاغ می شود، باید در اسرع وقت اجرایی شود، نه اینکه تنها به بایگانی آنها بپیوندد.

گلکارزاده همچنین در خصوص وضعیت کلر زنی آب آشامیدنی روستاهای شهرستان، عنوان داشت: متولیان کلر زنی آب روستاها در اجرای این طرح دقت و استمرار بیشتری داشته باشند، چراکه هنوز وضعیت کلر زنی در بعضی از روستاها نامطلوب است.

معاون مرکز بهداشت و درمان شهرستان بهار نیز در این کار گروه با اشاره به افزایش میزان حیوان گزیدگی در شهرستان این میزان را 35 درصد خوانند و اظهار داشت: در دو ماه اخیر به علت نبود واکسن حیوان گزیدگی، این بیماری با سرم درمانی کنترل شده است، که این روش نیز تنها 70 درصد بیماری را کنترل می کند.

فرشته سروندی ادامه داد: میزان حیوان گزیدگی در شهرستان بهار در سال 90، 461 مورد، در سال 91 527 مورد ولی در چهار اه اول سال جاری 213 مورد گزارش شده است، که حاکی از افزایش 35 درصدی این معضل است.

سروندی با اشاره به اینکه افزایش حیوان گزیدگی در شهرستان هشدار بزرگی در خصوص اجرای اقدامات بیشتر برای کنترل این بیماری است، اظهار داشت: 70 درصد از حیوان گزیدگی ها در سطح شهرستان مربوط به سگ های ولگرد است، که این مهم ناشی از اتلاف نامناسب سگ های ولگرد در شهرستان است.

وی در خصوص تنظیم جمعیت و اجرای سیاست های جمعیتی مورد تاکید مقام معظم رهبری عنوان داشت: حساس سازی و ارتقاء آگاهی دستگاه های اجرایی مثل کمیته امداد امام خمینی (ره)، آموزش و پرورش، بهزیستی و نیروی انتظامی که با مردم ارتباط نزدیک تری دارند، باید در راس برنامه های تنظیم جمعیت قرار گیرد.

 سروندی در ادامه افزود: این دستگاه ها می توانند با ارائه آموزش هایی در خصوص پیشگیری از حاملگی ناخواسته، باروری سالم، سن مناسب ازدواج در جوانان، تنظیم خانواده و موضوعاتی از این قبیل به تنظیم جمعیت و فرزند آوری سالم در شهرستان کمک کنند.

سروندی با اشاره به اینکه جمعیت جوان یکی از عوامل پیشرفت کشور به شمار می روند، افزود: باید بارداری های برنامه ریزی شده در بین نسل جوان فرهنگ سازی شود، چراکه فقط در این صورت می توان فرزند آوری سالم را در کشور رواج داد.

دیدگاه شما