به گزارش بهارانه، علی زارعی در همايش نماز و ولایت که با هدف برپایی نماز جماعت اول وقت و پیوند دانش آموزان با ولایت برگزار می شود، اظهار داشت: جایگاه نماز به گونه ای است که در هیچ شرایطی ترک نماز جایز نیست.
زارعي به ملاک و معیار پذیرفته شدن نماز در نزد خداوند اشاره کرد و گفت: هر چقدر مقبولیت نماز در نزد خداوند بیشتر باشد به همان اندازه موجب دوری انسان از گناه خواهد شد.
وی افزود: برنامهریزی مناسب برای ترویج فرهنگ اقامه نماز به کودکان و نوجوانان صورت گيرد.
زارعي از مساجد به عنوان مکانی برای استقرار عدل الهی و بندگی خدا یاد کرد و گفت: در دنیای اسلام مهمترین پایگاه همین مساجد هستند که در ترویج فرهنگ اقامه نماز باید از ظرفیت آنها به درستی استفاده کرد.
وي مساجد را مکانی برای ترویج فرهنگ و الگوی ضد استبدادی و استکباری خواند و گفت: وظیفه شرعی تمامی مسئولان به ویژه در حوزه فرهنگ و اقامه نماز این است که در راه گسترش، توسعه و تجهیز مساجد و نمازخانه ها و فراهم آوردن شرایط مناسب برای جذب جوانان و نوجوانان به این فضاهای مقدس بیش از پیش تلاش کنند.
امام جمعه بهار نيز در اين همايش گفت: نماز کلید دین و ریشه و اساس قبولی تمامی اعمال انسان به شمار میرود و توجه کافی به آن جامعه را از دچار شدن به آسیبها و چالشها در امان نگه میدارد.
حجت الاسلام حبيب الله حاتم نیا هدف و رسالت آموزش و پرورش را ترویج فرهنگ نماز در بین دانشآموزان ذکر کرد و افزود: در حال حاضر در همه مدارس شهرستان نمازخانه وجود دارد.
حاتم نيا اظهار داشت: امروزه دشمنان اسلام به ویژه صهیونیسم جهانی سعی دارند مسلمانان را از راه تبلیغ ارزشهای ضددینی منحرف کرده و به دین اسلام رخنه کنند.
وی اضافه کرد: ترویج فرق انحرافی و بدعتهای جدید به وسیله افراد ظاهراً مسلمان و ایجاد تفرقه بین مسلمانان از اقدامات پلید آنان به شمار میرود که برای مبارزه با آنان باید همیشه هوشیار و بیدار بود.
حاتم نيا نماز را مهمترین رکن دین مبین اسلام خواند و عنوان کرد: انسان با خواندن و ادای فریضه واجب نماز صداقت و راستگویی خود را در ایمان به اسلام ثابت میکند.
وی خاطرنشان کرد: نمازی که با خشوع و به دور از عادت و با هدف لقای الهی خوانده شود گناهان انسان را پاک و از بین میبرد.
حجت الاسلام حاتم نیا ادامه داد: همه ما در تلاش هستیم جامعهای سالم و بانشاط داشته باشیم و اگر میخواهیم جامعه ما عاری از فساد، منکر و ناهنجاریها باشد باید توجه به اعتقادات و مسائل دینی در صدر امور قرار گیرد.
وی بر ضرورت برگزاری نماز جماعت در مدارس نیز تاکید کرد و اضافه کرد: از وظایف ذاتی هر یک از مدیران این است که نسبت به احیای فرهنگ اقامه نماز احساس مسئولیت کرده و خود نیز در این عرصه الگویی برای افراد جامعه باشد.
حاتم نيا همچنین با بیان اینکه نماز جماعت و برپایی آن فرصتی مناسب برای تحکیم روابط اجتماعی و تقویت سطح آگاهی افراد است، اظهار داشت: اگر آموزههای دینی و به ویژه فرهنگ اقامه نماز جماعت در جامعهای نهادینه شود، آن جامعه برای همیشه در مقابل توطئهها و نقشههای دشمنان خود مصون خواهد ماند.
وی افزود: یکی از راهكار های جذب دانش آموزان به نماز تبیین اثرات نماز است و باید به اخلاق و رفتار مربیان تربیتی و دبیران دینی و عنوان نمادهای مذهبی مدرسه توجه شود چرا که گرایش دانش آموزان نسبت به نماز را تحت تاثیر قرار می دهد .
حاتم نيا عنوان داشت: شرکت معلمان و مدير مدرسه در کنار دانش آموزان در نماز جماعت سبب دلگرمی و آرامش دانش آموزان و ایجاد فضایی صمیمی مي شود.
دیدگاه شما