به گزارش بهارانه، شکلدهی و شکلگیری زنجیره از افکار و ادراک توسط رسانهها عمری به درازای استفاده ابراری از رسانه جهت مدیریت افکار عمومی دارد.
هر آنچه تلاش شود رسانه بیشتر بر مسیر ادراک سازی قرار گیرد آنچه که بیشتر نیاز خواهد بود تا بتوان جامعه را از مسیر واقعیت به حقیقت راهنمایی کرد سواد رسانه است.
سواد رسانه به عنوان ابزار اساسی حاکمیت های مستقل در برابر امپراطوری رسانه ای استکبار و استعمار در کنار تولید محتوای مبتنی بر سواد رسانه راه گذر از این امپریالیسم رسانه ای است.
مسئله مسمومیت دختران دانشآموز در برخی شهرها و عملکرد رسانه های امپراطوری استعمار برای نسبت دادن این موضوع به جریان مذهبی یا حاکمیت، نمونهای دقیق از عملیات سنگین رسانهای و تاثیر گذاری آن در نبود سواد و آگاهیهای رسانهای یا بیاعتمادی رسانهای است.
در حالی که ایران در زمینه تحصیل و به کارگیری دختران و زنان در فعالیتهای اجتماعی یکی از کشورهای پیشرو در دنیا است اما نبود تعریف دقیق عملیات رسانهای در مدیریت کلان داخل و سواد رسانه ای در افکار عمومی این جرات را به امپراطوری رسانه ای استعمار می دهد که اینچنین وقیحانه قلب واقعیت کند.
این فضای رسانه ای واقعیتهای جامعه ایرانی را در خلاف جهت حقوق بشر و آزادی های اساسی بخصوص در حوزه زنان تعریف می کند.
تلاش در جهت روبه رو کردن حاکمیت جمهوری اسلامی با ملیونها زن در داخل و کشور راهبرد اساسی این بازی رسانه ای است.
این در حالی است که جمهوری اسلامی از روز آغاز حرکت نهضت امام تاکنون در برابر متحجرین واپس گرا با قدرت ایستادگی کرده است و از طرفی با نگاه ابزاری و لذت جو به زنان در تفکر مدرن مبارزه کرده است.
حبیب میرزایی- پژوهشگر رسانه
انتهای پیام/
دیدگاه شما