به گزارش خبرنگار بهارانه، نصرت الله گلکارزاده ظهر امروز در کارگروه ایثار و شهادت شهرستان بهار اظهار داشت: امروزه دشـمـنـان انـقـلاب اسلامى در کنار هر حرکت انقلاب، با چهره اى ناصحانه و دلـسـوزانـه امـا بـا ماهيتى مزدورانه و منافقانه ظهور مى کنند تا دل ها را بربايند، تفرقه ايجاد کنند و مهمتر اينکه مردم را نااميد کنند.
گلکارزاده ادامه داد: در حال حاضر دشمن برای تفرقه اندازی خود در میان نظام، اعمال فشارهاي اقتصادی را در پیش گرفته است تا با ایجاد شرایط سخت مردم را از دولت و دولتمردان نا امید کند.
وي افزود: دشمن حتی درخارج از کشورهم با وارد کردن فشار هاي سياسي و اقتصادي سعي در ضربه زدن به نظام اسلامي را دارند.
گلکارزاده با بیان اینکه مسلمانان ایران و جهان همواره به پاسداری از دین خود برآمده اند، اذعان داشت: مردم ایران در طول هشت سال دفاع مقدس به دشمنان ثابت کردند مه همواره پشتیبان کشور و رهبر خویشند پس دشمن باید بدان که امروز نیز مردم ایران با قرار گیری در شرایط سخت خود را نخواهند باخت و باز مقابله خواهند کرد.
وی با بيان اين که دفاع مقدس انسان را ياد رشادتهاي رزمندگان در دوران جنگ تحميلي مي اندازد، گفت: امروزه دشمن با بـحران سازى و ايجاد جنگ روانى در صدد ایجاد تفرقه در میان ملت ایران است.
وی با اشاره به رشادت ها و جانفشانی های جوانان کشور در دوران دفاع مقدس برای حفظ خاک و دین خود، اظهار داشت: با ارزش ترين، معنوي ترين و بهترین روش قدردانی و ماندگار کردن یاد و خاطره رشادت های شهداء، فعاليت فرهنگي است، فعالیت هایی که بتوان از طریق آنها اهداف و سيره شهداء را بيان کرد.
گلکارزاده عنوان داشت: با برگزاری يادواره شهداء می توان اهداف آنها را برای نسل امروز بازگو کرد.
وي افزود: مهمترين قشري که بايد به آن توجه شود قشر جوان و نوجوان است که مي طلبد با برنامه ريزي صحيح آنها را به سوي کمال هدايت کنيم.
امام جمعه بهارنیز در این کارگروه بر ضرورت ترويج فرهنگ ايثار و شهادت تأکيد و اظهار داشت: با ترويج فرهنگ جبهه و جنگ ميتوان به خوبي در برابر توطئههاي دشمنان ايستادگي کرد.
حجت الاسلام حبیب الله حاتم نيا با اشاره به تهاجم فرهنگي دشمنان، عنوان داشت: ترويج فرهنگ ايثار و شهادت يکي از راههاي مقابله با تهاجم فرهنگي است که دشمنان ميلياردها دلار براي آن سرمايه گذاري کردهاند.
حاتم نیا با بيان اينکه ترويج فرهنگ شهادت به زبان نيست، بلکه بايد منش شهدا را براي همه ترسيم کرد، افزود: شهداي ما به کمال رسيدند پس نياز به محافل، مجالس و نامگذاري ندارند، مردم و مسئولین بايد براي سعادت خودمان راه شهدا را در پيش بگيريم و فرهنگ شهدا را ترويج دهيم.
وي با تأکيد بر اينکه امروز دشمن روي فکر و فرهنگ ما کار ميکند، گفت: بايد مواظب نسل پرتوان و با استعداد بود لذا در گام نخست باید صيانت از فرهنگ شهداء را در دستور کار خود قرار دهيم.
حاتم نیا اظهارداشت: فرهنگ ايثار و شهادت در متن دين مبين اسلام جزو اعتقادات مسلمانان است و در اين راستا قرآن کريم از آن، تعريف جامعي دارد و آن اينکه کسي که در راه خدا، جان و مال خود را از دست دهد، در آخرت در بهشت برين جاي ميگيرد.
وي با اشاره به شاخصههاي ترويج فرهنگ ايثار و شهادت در جامعه عنوان داشت: همانگونه که انقلاب حضرت امام خميني(ره) برگرفته از الگويي از مکتب حضرت سيدالشهدا(ع) و عاشوراست؛ بنابراين اگر بخواهيم فرهنگ ايثار و شهادت را در بين جوانان نهادينه کنيم بايد ابتدا اهداف آن تبيين کنیم.
دیدگاه شما